• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızlar benim yardıma ihtiyacım var

Yani o evi aldınız ama taşınmayacak mısınız?
Bence eşinizi ikna edin ve taşının.
Babası kalan borcu ödedi diye gitmemek saçma geldi bana.
Zaten anlaşamıyorsunuz kv ile.Gitmeniz en mantıklısı.
Yanlış anladıysam konuyu şimdiden özür dilerim.
Yorumunuz için çok tşk ederim. Yok dogru anlamışınız. Durum tam olarak böyle.

Çok özür diliyorum ama siz kayninizin pe......... misiniz? Ne demek evi ayarla yemeği pişir. Az yesin de kızı bir restorana götürsün. Kim eltisinin evinde evlilik teklifi almak ister ki? Çift kalplisin sen hiç üzme canını. Eşinin hayır diyemeyeceğim birini ara davet et eve. Bana o kadar laf sayacak evin eşiğinden adım atamaz.

Selam kızlar. Daha önce bu portalda yazmıştım.Ancak konuyu çözemedim. Yeniden açmak istedim. Arkadaşlar benim problemim eşimin ailesi ile ne yazık ki. Şimdiye kadar hiçbir şekilde anlaşamadık. Görünür de bir problem olmamasına rağmen, ciddi anlamda manevi kırgınlıgım var. Elimden gelen her şeyi yapmama rağmen bir türlü oluşamayan saygı problemler. Konunun cok derinliğine inmek istemiyorum; çünkü akşama kadar yazmam gerekiyor. Asıl konu şu ki; eşimin ailesi, eşime ve bana hiçbir şekilde saygı duymuyor. Onlar, bütün akrabaları ile aynı binada yaşıyorlar. Biz de yakınlarında oturuyoruz. Şimdiye kadar çok kötü durumlara şahit oldum. Benim ailem başka bir şehirde. Beni yalnız buldukları için de kötü niyetli insanların neler yapabileceğini tahmin edersiniz. Velhasıl biz eşimle, İstanbul'da evler çok pahalı oldugu için, ailemin oldugu şehirden, uygun fiyata bir ev aldık. Biraz birikim, biraz da kredi borcu ile. 4 aylık hamileyim. Tam da su dönemde oraya taşınmaya karar verdik. Başta eşimin babası cok mantıklı karsıladı. Aradan birkaç gün geçti, kaynanam sağolsun hepimize verdi veriştirdi. Daha sonra emri vaki yapıp bir şekilde burda kalmamızı sağladı. Eşimin abisi aksam evime gelerek, bir ton laf saydı bana. Yok ben atanmadan neden cocuk yapmısım, yok neden para biriktirmemişim, yok şöyle yok böyle. Utancımdan kafamı kaldıramadım. Şimdi kaynanam da aynı durum. Aksama kadar arayıp sadece kahkaha atıyor. Kanamam oldu gecen gün. Aradı dalga geçer gibi. Stres yapma ömrü yoksa dokuzuncu ayda da ölür dedi. O kadar psikolojim bozuk ki anlatamam size. Bu ay sonu gidecektik. Eşime neden gidemiyoruz deyince de, evin kalan kredi borcunu ödedi babam demez mi. Şartla baskıyla bize yardım etti ki abisine bunun cok daha fazlasını verdi. Simdi burda kalmak istemiyorum. Hamileyim artık kaldıramıyorum. Çok şey var tahmin edersiniz sizler de. Sizce ne yapmalıyım? Eşim ay sonu gidelim sen üzülme diyor. Bana da iyi gelecek. Biraz uzaklaşalım diyor. Ama ailesinin muhakkak gene bir şeyler yapıp engelleyeceğini düşünüp hem korkuyorum; hem de stres yapıyorum. Lütfen bana fikir verin.
Şimdiden desteğiniz için teşekkür ederim.

Merhaba.. Öncelikle sizin ve bebeğinizin adına çok uzuldugumu belirtmek isterim. esinizi değilde sizi ariyorlarsa buna maalesef siz ortam hazırlamissiniz şahsi fikrim hakettikleri cevabı vermeniz yönünde ... Kime neymis yapacağınız çocuğun vaktinden keyfinizin kahyasimiymislar.. Esinizde gidelim demisse dusunmeyin hiç gidin bunu en başta bebeğinizin sağlıkla doğması ve buyutebilmeniz için yapın. İyi dusunun iyi olacaktır herşey. Sağlıklı mutlu huzurlu günler dilerim.

Nap net annenin yaninda daha mutlu olursunuz kocani sevginle askinla yakinliginla ikna et gotur ve orda ysayin
hic olmaxsa bayramdan bayrama gorursunuz bebeginize cani verecek Allahtir o bos bos konusmus uzulup yegenimizide uzme haaa:anneadayı::anneadayı::anneadayı::KK12:

Biraz yüzünüz yumusak sizin sanırım. Fazlasiyla sakin ve uyumlusunuz gibi geldi bana. Aslinda bunlar çok güzel ozellikler ama cevrede sizin kv ve kayin gibi olunca kullanıyorlar iste :-( Evi verme. Ben eşime surpriz hazirlayacagim evde de. Yada açıklama yapma musait değiliz de. Eşine aciklamani yaparsin. Söylediği sözden dolayi eve gelmesini istemiyorum diyebilirsin. Kv ye gelince ben olsam telini falan acmazdim. Ölüm konusunu acarsa da kim olur kim kalir bilinmez derdim herhalde. Tasinmaniza gelince esiniz zaten onaylamis taşının olsun bitsin.

Merhaba.. Öncelikle sizin ve bebeğinizin adına çok uzuldugumu belirtmek isterim. esinizi değilde sizi ariyorlarsa buna maalesef siz ortam hazırlamissiniz şahsi fikrim hakettikleri cevabı vermeniz yönünde ... Kime neymis yapacağınız çocuğun vaktinden keyfinizin kahyasimiymislar.. Esinizde gidelim demisse dusunmeyin hiç gidin bunu en başta bebeğinizin sağlıkla doğması ve buyutebilmeniz için yapın. İyi dusunun iyi olacaktır herşey. Sağlıklı mutlu huzurlu günler dilerim.
Yorumunuz için içtenlikte teşekkür ederi içim rahatlıyor gerçekten burad çok sağolun

Biraz yüzünüz yumusak sizin sanırım. Fazlasiyla sakin ve uyumlusunuz gibi geldi bana. Aslinda bunlar çok güzel ozellikler ama cevrede sizin kv ve kayin gibi olunca kullanıyorlar iste :-( Evi verme. Ben eşime surpriz hazirlayacagim evde de. Yada açıklama yapma musait değiliz de. Eşine aciklamani yaparsin. Söylediği sözden dolayi eve gelmesini istemiyorum diyebilirsin. Kv ye gelince ben olsam telini falan acmazdim. Ölüm konusunu acarsa da kim olur kim kalir bilinmez derdim herhalde. Tasinmaniza gelince esiniz zaten onaylamis taşının olsun bitsin.
Benim naifim gerçekten bunu çok kullandılar. Yorumunuz için çok tşk ederim.

Ay kızlar bugün de habersiz Çat diye geldiler eşim işimiz var çıkıyoruz demesine rağmen hiç takmadılar Sabah geldiler saat 23.00da gittiler. Ben yine stres oldum

Her şeyi duyuyor kulakları onun da. İnanın bana cevabını da veriyor herkesin. Ama anlamıyorlar. Eşimi aramıyorlar mesela hiç. Hep beni arıyorlar bana söylüyorlar :KK43:
Aynı benimkiler ben de diyorum"oglunuz bilir ona söyleyin veya oğlun yanımda ona veriyorum diyorum"hadsizlige başladığı an.ama anlıyorum seni.naparsan yap yuzsuzluk yapıyorlar en başa donuyorsun malesef

Kim oluyorda esinin abisi bu konulara birnunu sokuyor
Sen de azcik dişli ol anam sen dalga gec onlar senle degil
Siz 2 kisilik bi ailesiniz onlar dis kapnin dis mandali bunu hatirlatin

Allah yardımcınız olsun öncelikle umarım sağlıkla geçirirsiniz hamileliğinizi ve bir an önce gidebilirsiniz oradan. Bence çocuğunuz dünyaya geldiğinizde orada olursanız bahaneleri torun olacaktır ve yine sizi bağlamaya çalışacaklardır. Eşinizle ailesiniz kendi fikirlerinizi verebilecek yaştasınız kaldı ki size hesap sorup rahatsız eden insanların sözünü dinlemekte sizin için çok önemli olmamalı .Kendi yolunuza bakıp düşünmemeye çalışın :/

Allah yardımcınız olsun öncelikle umarım sağlıkla geçirirsiniz hamileliğinizi ve bir an önce gidebilirsiniz oradan. Bence çocuğunuz dünyaya geldiğinizde orada olursanız bahaneleri torun olacaktır ve yine sizi bağlamaya çalışacaklardır. Eşinizle ailesiniz kendi fikirlerinizi verebilecek yaştasınız kaldı ki size hesap sorup rahatsız eden insanların sözünü dinlemekte sizin için çok önemli olmamalı .Kendi yolunuza bakıp düşünmemeye çalışın :/
Cok tşk ederim

Back