- 5 Ocak 2016
- 594
- 447
- 103
- Konu Sahibi Bezdimcicegi
-
Allah razı olsun. Kaynanam onu dedi. Simdi her gece aynı rüyayı görüyorum. Bebeğim ölüyor onu kürtaj yapıyorlar falan her gün ağlıyorum her günOfff offf kelin ilacı olsa misali şuan ki durumum Allah YARDIMCINIZ olsun. Bi yeri anlamadım KV 9ayda da ölür derken ne demek istemiş bu ne zirvalik hamile ve korkuları olan bi kadına ölür bilmem ne takilmayin bu sözünden hadsizliginj anladım. Ne bohem bi hayat tarzı anası danasi yetmiyor ağabeyi ne demeye burnunu sokuyor herkes elini çekse bi rahat yuruse evlilikler sizin için dua edeceğim baskasi gelmiyor elimden üzgünüm
Her şeyi duyuyor kulakları onun da. İnanın bana cevabını da veriyor herkesin. Ama anlamıyorlar. Eşimi aramıyorlar mesela hiç. Hep beni arıyorlar bana söylüyorlarKilit noktası eşiniz. Kaynınızın ne haddine sizi azarlamak,bebeği ne Zaman yapacağınıza karışmak? Kayınvalideye değinmiyorum bile. Az vicdanı olan kendi torunu için böyle bir cümle kurar mı? Eşinizin haberi var mı bunlardan?
Allah razı olsun. Kaynanam onu dedi. Simdi her gece aynı rüyayı görüyorum. Bebeğim ölüyor onu kürtaj yapıyorlar falan her gün ağlıyorum her gün
Her şeyi duyuyor kulakları onun da. İnanın bana cevabını da veriyor herkesin. Ama anlamıyorlar. Eşimi aramıyorlar mesela hiç. Hep beni arıyorlar bana söylüyorlar
Gerçekten o kadar strese girdim ki; hergün hergün bir insanın üstüne bu kadar gelinir mi? Tabi ki konuyu uzatmamak için sesimi çıakrmadım daha da stres olmayım bebeğim zarar görmesin diye. Eşim orda hata yaptı sanane diyemedi. Şimdi de hiçbir şey olmamış gibi gel gel diye akşama kadar arıyorlar. Yapacagını yaptılar, simid de hiçbir şey olmamış gibi devam edelim istiyorlar. Alıştılar kullanmaya.Bence eşiniz de yanınızda madem tepki vermelisiniz neden kayinvalideniz kahkaha attığında sustunuz yada abisi gelip laf ettiğinde sustunuz ona ne ki sizin ne zaman hamile kalacağınızdan izin mi almak gerek hamile kalmak için yada para sizin paranız değil mi ister harcarsiniz ister biriktirirsiniz bence sizi yumuşak yüzlü bulduklarından böyle yapıyorlar azıcık dişlerinizi gösterin derim
Eşim evdeyken aramıyorlar ki.Allah korusun. kötü şeyler düşünme.
esin yanında yokken telefonu açma. esin yanındayken açarlarsa aç. hatta telefonu dışa al. eşinde duysun
Eşim evdeyken aramıyorlar ki.
Çok teşekkür ederim kardeşim. Bu tavsiyene mutlaka uyacağım.esin eve gelince sen ara. ay gündüz aramissiniz acamadim dersin. Eşin yanında değilken açma yani. stres zararlı. boşver arasın dursunlar
İşin bir garip yanı da ne biliyor musunuz arkadaşlar? Kaynım geldi o kadar lafı soktu bana. Sonra eline bir yüzük almış. Eve götrmekten çekinmiş. Kız arkadaşına evlenme teklifi edecekmiş. 14 Şubatta benim salonu hazırlayacakmışım. Sabah yemek yapacakmısım. Masayı hazırlayacakmısım. Öğlen de cıkıp gidecekmişim. Yedek anahtarı da ona bırakarak. Gece de araycakmış biz cıktık siz gelin diye. Kendi evime gelecekmişim(((
asla böyle bişeyi kabul etme asla...İşin bir garip yanı da ne biliyor musunuz arkadaşlar? Kaynım geldi o kadar lafı soktu bana. Sonra eline bir yüzük almış. Eve götrmekten çekinmiş. Kız arkadaşına evlenme teklifi edecekmiş. 14 Şubatta benim salonu hazırlayacakmışım. Sabah yemek yapacakmısım. Masayı hazırlayacakmısım. Öğlen de cıkıp gidecekmişim. Yedek anahtarı da ona bırakarak. Gece de araycakmış biz cıktık siz gelin diye. Kendi evime gelecekmişim(((
Bu yılki canım. Geçen gün söyledi işte.yaptın mi bunu. yada bu yılki 14 Şubat mı.
bu yıl ki ise yapma. çok bilmiş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?