Kizlar benim canım çok sıkılıyor ?

elifnurbeyza

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
13 Ağustos 2022
8.621
4.397
31
Bunalım , stres ve hastalık ben hiç yazın tadını alamadım.Surekli evdeyim ara ara yürüyüşe çıkıyorum.Sizler ne yapıyorsunuz ?

Kitap oku, dil öğrenmeye çalış, puzzle al, hatta macerasına üniversite sınavına falan hazırlan. Ne güzel vaktin var, dolu dolu geçir.

Ben evdeyim çocuklarla, sıkılacak vakit bulsam sana yazdıklarımı yapardım ama boş vakit buldukça yine kitap okuyorum

Bu sene üniversiteyi dondurdum.Kaydimi aktiflestiricem.Arkadaslarim çağırıyor şu ara gidemiyorum.

İstemiyorsan gitme, kafanı dinle ama boş boş oturma olur olmadık şeyler kuruyor insan kafada o zaman. Böl gün içindeki vaktini, dolu dolu geçir
Aylardır kafamı telefondan kaldirmiyorum.İsi bıraktım annem öldüğünden beri evde hiç durmamistim.O ev beni gerdi.Ev işi yapmayı sevmem.Sonra eşimle problemleriniz arttı.Surekli yatıyordum üstüne stres 1 ay içinde kaç kez hasta oldum.

Konularını biliyorum nur.. o yüzden söylüyorum zaten.

Annen için çok üzgünüm, bilmiyorum hafifler mi ama eşini siktir et. Dağıt kafanı, kendini geliştir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…