Kızlar beni sakın yargılamayın lütfen sadece bana akıl vermenize ve ne yapmam gerektiğini söylemenize ihtiyacım var.

Ben direk hamileliğinize yordum, psikolojik bir sıkıntı olduğunu sanmam bebek gibi çok büyük bir sorumluluğa girince o sorumluluktan kurtulup eski hayatınıza dönme isteği oluyor yani düşünceleriniz eski sevgilinizi değil eski hayatınıza yönelik. Mesela lohusa zamanı çoğu kişi annesinin yada annanesinin evine gitmek ister. Sorumluluğun altından kalkamıcam güvendiğim limana sığınayım diye ama bebişi de bırakamaz öyle bi nevri döner sonra agu mugu hoop bebeğim herşeyden kıymetli modu.

Merhaba konu eski ama hala buralarda mısınız ? Şu an bende hamileyim ve son 1 aydır bende aynı şeyleri yaşıyorum . Çok bunaldım niye böyle düşünüyorum diye . Sizinki geçti mi hormonlardan mıydı ? Cevap verirseniz sevinirim

Buradayım canım ben bebeğimi kaybettim kürtaj oldum o zaman şuan tekrar hamileyim bu hamileliğimde hiç böyle bir durum yaşamadım piskolojik bence zamanla geçer. Kürtajdan sonra kendime geldim hormonlardan yani

Belirli bir süre sonra geçer bu durum merak etme iyi düşün onu aklına getirmemeye çalış başka şeylere odaklan

Buradayım canım ben bebeğimi kaybettim kürtaj oldum o zaman şuan tekrar hamileyim bu hamileliğimde hiç böyle bir durum yaşamadım piskolojik bence zamanla geçer. Kürtajdan sonra kendime geldim hormonlardan yani
Çok üzüldüm . Tekrardan hayırlı olsun bebeğiniz . Eşimle severek evlendik . Eski ilişkim aklımda bile yoktu bi anda anlamadım ne olduysa ve kendimi çok suçladım bi aydır neler çekiyorum bir ben bilirim bir de Allah inşallah hormonlardandır diyip dua ediyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…