Ben 9 ay önce evlendim. Severek ve sevilerek eşim beni benden daha çok seviyor elim işe değmez bir dediğimi iki etmez işteyken sürekli arar her aradığında seni seviyorum der deli divane olur. Ve ben tam 7 haftalık hamileyim yaklaşık bir aydır kocamı sevmiyormuş gibi hissediyorum ve son günlerde eşimden önce ki sevgilim geliyor aklıma tövbe çekiyorum ama gitmiyor oda nişanlanmış hatta dün isteme falan olmuş ister istemez instagram hesabına bakıyorum hatta fake hesap açtım bunun için ve ben kendime inanamıyorum hormonlarla alakalı mı acaba yani çünkü evlenirken hiç aklıma gelmiyordu ilk zamanlarda da gelmedi bana hep evlenmek istemediğini acele etmeyeceğini iyi tanıması gerektiğini söylüyordu ben evlenelim dedikçe ama şimdi çok kısa süreli bir ilişkiyi adlandırdı bunu mu hazmedemiyorum ben acaba neden böylr olduğunu bilmiyorum şuan gelse onunla asla gitmem yada evlenebilirmiydim çok fark vardı aramızda o okumuş ailesi kendi geniş fikirlere sahip benim ailem biraz içine kapanık kendi halinde onların durumları falan iyi bizim pek iyi değil gibi bir sürü şeyler.. şuan eşimin işi iyi çok borcumuz var ben çalışamıyorum balayına gidemedik herşeyin en güzeli olmadı birşeyler içimde kaldı gezemedik tozamadık eşimin isteği üzerine birde hamile kaldım şimdi hepten ayrı bir korku ya borçlar bitmezse ya hiç gezemezsek ya olmazsa bir sürü soru işareti ve sürekli acaba onunla evlenseydim nasıl olurdu ? Diye geçiyor sürekli yapma düşünme diyorum sabah uyanıyorum aklıma geliyor gün içinde aklımda gece aklımda yani doktorada gidemiyorum hamile olduğum için ilaçta kullanamam ben ne yapmam gerektiğini bilmiyorum ve artık düşünmek istemiyorum eskisi gibi sadece kocama odaklanmak ve olacak çocuğuma odaklanmak istiyorum beni yargılamayın kötü yorum yapmayın olur mu ben kötü biri değilim sanırım ya hormonlar yada maddi sıkıntılar istediklerimi yapamama durumundan böyle düşünüyorum akıl verirmisiniz bana size ihtiyacım var