- 26 Ocak 2023
- 1.287
- 1.466
- 53
- 24
- Konu Sahibi Papatyaguluu
-
canım soğan kürü ve clifeballı macun tavsiye ediyorum . ben ikisinide denemiştim clife çevremde çok kişi hamile kalmıştı tavsiye etti bende denedim hamile kaldım çevremde herkese tavsiye ediyorumMerhabalar kullandığınız memnun olduğunuz etrafınızda duyduğunuz hamile kalmayı kolaylaştıran kürler var mı bu konu hakkında hiç bilgim yok beni bilgilendirir misiniz bide erkek için sperm kalitedini arttıran kürlerde var mıdır
Teşekkür ederimCanim annem demişti incir kuru diye. Mesela 2 3 tane inciri geceden sicak suylu kaseye atiyorsn sabaha iciyorsn. Ve bunu esinle birlikte yapiyirsn. Mesela 10 20 30 gun yapablrsn.
Birde meryem ana otu var onu dene intrten goreblrsn nasil kullanildgni. Ztn ziyan seyler degil birinden fayda gormezsn birinden gorurusn.
Clifeballı macunu berden temin edebilirimcanım soğan kürü ve clifeballı macun tavsiye ediyorum . ben ikisinide denemiştim clife çevremde çok kişi hamile kalmıştı tavsiye etti bende denedim hamile kaldım çevremde herkese tavsiye ediyorum
Bunu bana dr Mustafa Taş vermişti.Merhabalar kullandığınız memnun olduğunuz etrafınızda duyduğunuz hamile kalmayı kolaylaştıran kürler var mı bu konu hakkında hiç bilgim yok beni bilgilendirir misiniz bide erkek için sperm kalitedini arttıran kürlerde var mıdır
Birde bu varBunu bana dr Mustafa Taş vermişti.
Çok teşekkür ediyorumBunu bana dr Mustafa Taş vermişti.
İlaç değiller sonuçta okadar yan etkisi olacağını düşünmüyorumKürler herkeste aynı etkiyi sağlamıyor malesf hatta bazen ters tepebilirde. Ben hiç cesaret edemezdim.
Rica ederim canım. İnşallah faydası olurÇok teşekkür ediyorum
ınstagram adresleri var canım oradan yardımcı oluyorlar clife bitkisel karışım yazınca çıkıyor çok güzel yardımcı olan ekipleri var sağolsunlar benim her soruma cevap veriyorlardıClifeballı macunu berden temin edebilirim
Bilmem ki inşallah istediğiniz gibi çok güzel sonuçlar alırsınız.İlaç değiller sonuçta okadar yan etkisi olacağını düşünmüyorum
aynı zamanda sanırım artık eczanelerde de bulunabiliyormuşClifeballı macunu berden temin edebilirim
Teşekkür ederimınstagram adresleri var canım oradan yardımcı oluyorlar clife bitkisel karışım yazınca çıkıyor çok güzel yardımcı olan ekipleri var sağolsunlar benim her soruma cevap veriyorlardı
Cnm çakşır otu kökü suyu erkeklerde sperm sayısını arttırıyor kadınlarda da yumurta kalitesini ben çakşır suyu içtiğim aydan sonraki ay gebe kalmıştım sonuç sağlıklsız oldu ama ilk gebeliklerde sağlıksız olaniliyormuş sonuç şimdi tekrardan çakşır otu kökü suyu içiyorum bakalım yine etki edecek mi araştır bir istersenMerhabalar kullandığınız memnun olduğunuz etrafınızda duyduğunuz hamile kalmayı kolaylaştıran kürler var mı bu konu hakkında hiç bilgim yok beni bilgilendirir misiniz bide erkek için sperm kalitedini arttıran kürlerde var mıdır
rica ederim canım inşallah faydası olurTeşekkür ederim
Tamamdır teşekkür ediyorumCnm çakşır otu kökü suyu erkeklerde sperm sayısını arttırıyor kadınlarda da yumurta kalitesini ben çakşır suyu içtiğim aydan sonraki ay gebe kalmıştım sonuç sağlıklsız oldu ama ilk gebeliklerde sağlıksız olaniliyormuş sonuç şimdi tekrardan çakşır otu kökü suyu içiyorum bakalım yine etki edecek mi araştır bir istersen
MaşallahRabbim sağlıkla büyütmeyi nasip etsin inşallah Bende Clife sayesinde anne oldum Rabbim isteyen herkese sağlıkla nasip etsin inşallah
Kızlar hamile kalmaya çalışıyorum uzun süredir Clife araştırıyorum kullanmayı düşünüyorum aranızda kullananlar var mı ? Bilgi verebilir misiniz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?