Arkadaşlarıyla tanıştırdıktan hemen sonra bunu dediyse arkadaşlarının kötü bir yorumu olup etkilenmiş olabilir.1 aydır flörtce konuşuyorduk birkaç kere de buluştuk bana hep temkinliydi ağirdan alıyordu bana hediyeler falan aldı arkadaşlariyla ayni ortama soktu daha sonra sana karşı nötrüm istediğim hayat bu değil dedi telefonla arayarak neden böyle yapmış olabilir kızlar bu kararı verirken kararsızdı ben de yapacak bir şey yok dedim
yok ondan sonra konusmaya devam ettikArkadaşlarıyla tanıştırdıktan hemen sonra bunu dediyse arkadaşlarının kötü bir yorumu olup etkilenmiş olabilir.
Bir aylık adam gitse ne olur kafanı taktığın konuya bak.1 aydır flörtce konuşuyorduk birkaç kere de buluştuk bana hep temkinliydi ağirdan alıyordu bana hediyeler falan aldı arkadaşlariyla ayni ortama soktu daha sonra sana karşı nötrüm istediğim hayat bu değil dedi telefonla arayarak neden böyle yapmış olabilir kızlar bu kararı verirken kararsızdı ben de yapacak bir şey yok dedim
1 ay çok uzun süre değil. Ya sizden hoşlanmadı hediyeler alıp öyle oyaladi ya da başka birinden hoslanmistir, konuştuğu başka biri vardır. Tanımaya çalışmıştır beklentisi farklıydı belki de bilemiyoruz1 aydır flörtce konuşuyorduk birkaç kere de buluştuk bana hep temkinliydi ağirdan alıyordu bana hediyeler falan aldı arkadaşlariyla ayni ortama soktu daha sonra sana karşı nötrüm istediğim hayat bu değil dedi telefonla arayarak neden böyle yapmış olabilir kızlar bu kararı verirken kararsızdı ben de yapacak bir şey yok dedim
Denemiş olmamış, flortun amacı bu değil mi zaten ?1 aydır flörtce konuşuyorduk birkaç kere de buluştuk bana hep temkinliydi ağirdan alıyordu bana hediyeler falan aldı arkadaşlariyla ayni ortama soktu daha sonra sana karşı nötrüm istediğim hayat bu değil dedi telefonla arayarak neden böyle yapmış olabilir kızlar bu kararı verirken kararsızdı ben de yapacak bir şey yok dedim
"nötrüm" dediğine göre, daha yoğun duygu besleyeceği bir ilişki arıyor olabilir belki sizi çok kendine uygun bulmadı, sarmadı ilişkiniz.1 aydır flörtce konuşuyorduk birkaç kere de buluştuk bana hep temkinliydi ağirdan alıyordu bana hediyeler falan aldı arkadaşlariyla ayni ortama soktu daha sonra sana karşı nötrüm istediğim hayat bu değil dedi telefonla arayarak neden böyle yapmış olabilir kızlar bu kararı verirken kararsızdı ben de yapacak bir şey yok dedim
Neden ama yaaa. Sizin hiç adını koymadan tanışmak amaçlı görüştüğünüz ne biliyim 1-2 kere dışarı çıktığınız, akşamları uyumadan önce yazıştığınız ama sonra da kendinizi yeterince heyecanlı hissetmediğiniz işin görüşmediğiniz kimse olmadı mı? Bu neden şerefsizlik olsun ki? Konuda çok detay yok ama şerefsizlik nerde tam olarak? Üstelik ghostlamamış da sana karşı nötrüm demiş yani özel bir hissi oluşmamış.Kimse de cikip dememis ki, sadece seref*izin tekidir belki diye.
Nötr olduğu halde oyalayıp ilişkiye devam etse daha mı iyi olurdu? 1 Aylık süreçten bahsediyoruz. Birbirlerini tanımaya çalışmışlar olmamış ve karşı taraf bitirmek istemiş. Şerefsizlik bunun neresinde?Kimse de cikip dememis ki, sadece seref*izin tekidir belki diye.
Kimse çıkıp dememiş çünkü ortada bir şerefsizlik yok. Her tanıştığımız insanla evliliğe kadar sürdürmemiz gerekmiyor. İnsanlar dener, tanımaya çalışır, olmuyorsa olmuyor der bitirir. Adam da düzgünce olmuyor demiş.Kimse de cikip dememis ki, sadece seref*izin tekidir belki diye.
Flört çıktı mertlik bozuldu.1 aydır flörtce konuşuyorduk birkaç kere de buluştuk bana hep temkinliydi ağirdan alıyordu bana hediyeler falan aldı arkadaşlariyla ayni ortama soktu daha sonra sana karşı nötrüm istediğim hayat bu değil dedi telefonla arayarak neden böyle yapmış olabilir kızlar bu kararı verirken kararsızdı ben de yapacak bir şey yok dedim
Tam olarak ne zaman çıktı? Ben bildim bileli var çünkü. Annelerimizin zamanında falan yoktur belki. O kadar yaşlı mısınız?Flört çıktı mertlik bozuldu.
Yes 85 benim yaş evladım.Tam olarak ne zaman çıktı? Ben bildim bileli var çünkü. Annelerimizin zamanında falan yoktur belki. O kadar yaşlı mısınız?
neden şerefsiz olsun ki?Kimse de cikip dememis ki, sadece seref*izin tekidir belki diye.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?