kızlar bence asıl bunun üzerine biraz geyikleyelim:D

duygussduyguss

Annesinin Küçük Annesi :)
Kayıtlı Üye
20 Aralık 2008
1.815
0
40
33028377.png

51506357.png

53741223.png

60519600.png

57531056.png

94426454.png

45612371.png

bize çooook fazla haksızlık edilmiş bence gerektiğinde küçücük şeylerden bile memnun kalabiliyoruz ama şu da var neden en iyisi olmasın ki.....

valla bence çoooooooooooook doğruu buu daha iysi daha iyisi diye diye daha kötüsüyle evlenipp mutlu olmayanları biliyorumm benn:KK43::KK43:
bu ne yazkki böyledirr..
3. seçselerdi keşke:):)

burdan çıkaracağımız sonuç bence şudur hiçbirşeyin fazlasını istemeyin bence fazlasına gerek bile yok elindekilerin kıymeyini bil dimi ama

evet cnm ebnimn sonuçta hepimiz insanız ama ben hiçbi zaman bişey istersen fazlasını istemedim yeteri kadar ya dedim ya fazlasını istemektense elindekinden yükselmeye bak elindekinin değerini yükselt

bence romantiklil ve yakışıklılık olmasa da olur bence insanın beğenmeme ya da daha fazlasını isteme olayı değilde ne istediğini bilmeli...

ya insanlar bazen keni huylarını falan görmeden üstünlük istiolar buna ben çok kızıorum böle şeylere deli oluo biri gelir derki senden hoşlanıorum kimbilir nasıl cesaret topladı kısda yakışıklı değil die kabul etmes öle insanları kanım almıo yaaa

bencede anlaşabilmek çok önemli yoksa evlilik çekilmez bişey olur heralde birbirini tamamladıktan sonra ister çirkin olsun ister fazla romantik olmasın bunlar o kaar önemli olmuyor ama bence ilişkilerde iş ve maddiyat çok önemli ...

aynen o zaman bütün sorunlar ortaya çıkıo en önemlisi maddi sorunun olmıcak o zaman evlilik artık yaşam kavgasına dönüo

evet evliyim ama bugün nöbetçi eşim sıkıldım yoksa pek bu saate kadar nette takılmıyorum üye olmuştum ama mesaj yazmıyordum vakit blunca bugün takıldım kaldım...

X