- 21 Mart 2019
- 656
- 377
- 103
- Konu Sahibi melliyesill
Insallah canimm oruc tutuyo musun?evet 4 gün var bence 60 görürüm gibi geliyır insallah :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Insallah canimm oruc tutuyo musun?evet 4 gün var bence 60 görürüm gibi geliyır insallah :)
Evet canim tutuyorum. 65,4 um. Bakalimben intermittent fasting yapıyorum suan.. sen canım?
güncel kilon ?
Bugün deneyeyim bakimhurma öneririm ya da karbonat iç çok işe yarıyor
Canim kuru kayisi, armut bana cok iyi geliyor. 2 kuru kayisi koy bi suya beklet iftardan sonra 10 gibi ic bence o da cok iyi gelirBen bayadır büyük tuvaletimi yapmıyorum kızlar. Kabızlığım yok ama gelmiyorda. Karnım bu yüzden şişik. Her sabah 2 kayısı yiyordum şimdi sahurdada yiyorum. Ama pek işe yaramıyor sanki. Önerdiğiniz birşey var mı ?
Insallahh canim benim de onumuzdeki haftalar diyelimmoff hayırlısıyla bu haftaki hedefimiz 50leri görmek ollur inşş
Ay deneyeyim inşallah geçerCanim kuru kayisi, armut bana cok iyi geliyor. 2 kuru kayisi koy bi suya beklet iftardan sonra 10 gibi ic bence o da cok iyi gelir
Allah kabul etsin canim ben de yaziyorum simdi elestiri yorum vs yapabilirsiniz hiç alınıp gücenmemDünden kalan yemeklerle iftar yaptım kızlar. Biraz aradan sonra spor yaparım. Yaptıklarımı size yazarım. Allah kabul etsin oruç tutanlara ❤
Şey yap paket ürün tüketme. Hindi füme falan. Tavuk göğsü al paketle dondurucuya at. Onlardan çıkar kare kare kes. Yağsız tavada pişir. Daha iyi olur.İftar: 20.02-20.32
1 dilim tam buğday ekmeği
2 dilim hindi füme 1/2 dilim beyaz peynir
2 kepçe etli kemik suyu corbası
6 yk yoğurt
1 havuç 10 çiğ badem
1 tabak kereviz patates havuç yemeği
Tamam canimŞey yap paket ürün tüketme. Hindi füme falan. Tavuk göğsü al paketle dondurucuya at. Onlardan çıkar kare kare kes. Yağsız tavada pişir. Daha iyi olur.
Bizde hurma yok ya, ama iyi duruyor. Ara öğünü bilemedimYarın bunu denicem kizlarcim
kızlar ben biraz kaçamak yaptım bugun akşama kadar cok iyiydi iftarda sapıttım
umarım yarın cok tartıya yansımaz bu durum
off cokta iyi gidiyordu