- 4 Şubat 2008
- 858
- 5
Evet arkadaşlar geçen sene 20 ekimden beri evdeydim 5 kasımda dünyalar tatlısı oğlumla buluşmuş ve o gün bugün onunla birlikteydim bu arada bir çoğunuz çok daha erken işe başladınız bu acıyı yaşadınız ve ben o günlerde daha çok vaktim var diye mutluydum ama işte gel zaman git zaman vakit geçti ve beninde işe başlama günüm geldi aynı işten ayrıldığım son gün olan 20 ekim doğum günüme bir gün kala işe başlayacağım yani bu salı artık yavrumdan ayrılmış olacağım bu arada kızım da 1.sınıfa başladı ve onu 1 ay kadar okula yollama ve karşılama lüksünü yaşamış oldum bundan sonra artık bir daha ya olur ya olmaz içim öyle doluki bir yıldır evdeymişim gibi gelmiyor hiç zaman o kadar güzel geçtiki anlatamam ben sonuçta kızımıda bırakmıştım çok üzülmüştüm ama alışıyorsun sonuçta annesin büyüksün ama kızım çok zor alışmıştı şimdi oğlumda o kadar zorlanırsa diye korkuyorum en güzel yani eltim bakacak çocuklarıma ve onunda 5 aylık bir bebeği ve kızımla yaşıt bir oğlu var bakıcılara güvenemedik bırakamadık zaten iyi bir bakıcı adayıda bulamadık açısçası neyse sizlerle durumumu paylaşmak istedim hepinizi öpüyorum