- Konu Sahibi butterfly 's'
-
kızlar bu arada ben evlilik yıldönümümüzden bir gün önce öğrendim gebeliğimi, paylaşmak istedim....
ha bir de içimde kalmıştı şu lanet idrar testlerinden aldım belki de dedim hayatım boyunca bir daha çift çizgi göremem diye test yaptım veee sonunda çift çizgiyi gördüm...çok saçma ama ne yapayım. :dance:
bende tüp bebeiş yaptırıyorum eger pozıtıf cıkarsa bende o ıdrar testınden yapıcam hıc cıft cizgi görmedım
Butterflys gözün aydin canim allah kucağimiza almayida nasip etsin inşallahhhh.rabbim bu duyguyu tatmayanlarada tattirsin rabbim....
Bu arada adananin neresinden ben adanaliyim görev nedeniyle şirnaktayiz.....kendine ve bebişe iyi bak olurmu bu arada bende 8 haftalik haileyim öptüm canim
ay valla ben de olsam yapardım idrar testi ve saklardım:))
ben de hiç çift çizgi görmedim
kızlar bu arada ben evlilik yıldönümümüzden bir gün önce öğrendim gebeliğimi, paylaşmak istedim....
ha bir de içimde kalmıştı şu lanet idrar testlerinden aldım belki de dedim hayatım boyunca bir daha çift çizgi göremem diye test yaptım veee sonunda çift çizgiyi gördüm...çok saçma ama ne yapayım. :dance:
çok sevindim canım inan senin kadar mutlu oldum o duyguyu inş.bu ay bende yaşarım bigün bende kocaman hafrlerle HAMİLEYİM diye yazacakmıyım inş.amin
:teytey: Az önce hastaneden geldim canlarım bhcg 223 çıktı.cuma tekrar sonuç bakıcaz.
Allahım sana binlerce şükürler olsun.ben hamileyim diyebileceğim umuduyla bugünlere kadar geldim.Rabbim sonunda bana da nasip etti.İnşallah kucağıma da aldığım günlere gelirim.Allahım isteyen herkese nasip etsin..
kızlar destek olan herkese teşekkür ederim.cesaretimin kırıldığı anlarda beni yeniden umutlandırdınız.her denememde ilk denememi yaşıyormuşum gibi yüreklendirdiniz.Allah sizlerden razı olsun.hepinizi çoookkk öpüyorum.................................
çok sevindim canım inan senin kadar mutlu oldum o duyguyu inş.bu ay bende yaşarım bigün bende kocaman hafrlerle HAMİLEYİM diye yazacakmıyım inş.amin
canım bu sacma seyı bende yapmıstım bu pısıkolojık sanırım bızımkıde cıft cızgı sendromu
:CüvCüv:nbr hamıssengözlerimebaksanab nasıl gıdıyo ne zaman gıdeceksın bebıs yada bebıslerı gormeye :dance:ayyyy çok hoşsun gukumser demek çift çizgi sendromu. :roflol: :roflol: :roflol:
evet ben de o sendromdan muzdaribim. :dance:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?