• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızlar ben düşük mü yapıyorum

Dilasare

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
1 Aralık 2018
1.178
-39
118
Merhaba arkadaşlar
10 haftalık hamileyim..
6 haftalıktan beri kahverengi akıntım var
Ve beyaz akıntıların içindeyse kırmızı ipliksi akıntılarım var .
Her seferinde doktora gidiyorum bi sıkıntı yok kese etrafında bebek iyi gayet diyorlar her ihtimale karşı Protestan fitil verip gönderdi doktor .
Neyse Salı akşamı yine oldu aynısı resmen kırmızı akıntı çok az iç çamaşırında tok peçeteye silindi akıntı içerinde var iki gündür var böyle aktif kanama değil ama mutlaka peçeyle silince görüyorum azda olsa ,dün yine doktora gittim farklı birine sorun yok dedi öyle bir kanama görünmüyor dedi iyi gayet dedi az önce tuvalete girdim peçeteye silince et parçası gibi aşırı küçük nohut tanesinden az küçük akışkan olmayan bişey geldi elimle inceledim et gibiydi kafayı yicem doktorlar bişey yok diyor anlamadım ,az kasık ağrım ve rahim ağrımda var sizce ne yapmalıyım

Dusukta az bi kanama olmuyor ama şakır şakır kanama oluyor korkma normal bi kanamadır ama yinede git doktora

İşte şakır şakır bir kanama yok böyle oluyor gidinceye bilet yapmıyorlar et parçası mı kan pıhtısı mı bişeydi

10 haftalık gebeymişsiniz,6. Haftanızdan beri şikayetleriniz vardı. Bilemiyorum doktor değilim,hamilelikte yaşamadım ama bir düşük 4 hafta sürebilir mi ki?

Doktorlar sıkıntı yok diyor bende bilmiyorum
Arkadaşımdan duymuştum onun da böyle kanaması olmuş ağlaya ağlaya ağar topar acile gitmiş.gebe kaldığında vücut adet olmuyorsun ya yanlış hatırlamıyorsam on kalan adetten mi ne kalan parçaları atıyormuş vücut başına gelirse şayet korkma demişti. İnşallah seninki de ona benzer bi şeydir. Allah’ın izniyle bebeğin seninle olmaya devam eder canım 🙏🏻

Arkadaşımdan duymuştum onun da böyle kanaması olmuş ağlaya ağlaya ağar topar acile gitmiş.gebe kaldığında vücut adet olmuyorsun ya yanlış hatırlamıyorsam on kalan adetten mi ne kalan parçaları atıyormuş vücut başına gelirse şayet korkma demişti. İnşallah seninki de ona benzer bi şeydir. Allah’ın izniyle bebeğin seninle olmaya devam eder canım 🙏🏻
İnşallah canım daha dün gittim gayet iyi dedi her kanlı akıntıda gidiyorum miniğim biraz daha büyüyor çok şükür ama korkuyorum işte aktif kanamaya döner diye

İnşallah canım daha dün gittim gayet iyi dedi her kanlı akıntıda gidiyorum miniğim biraz daha büyüyor çok şükür ama korkuyorum işte aktif kanamaya döner diye
Korkma korkunu hisseder bebişin 🌺 sen güçlü ol ki o da seninle olsun

İşte canım uzun zamandır böyle oluyor yoğun hiç görmedim 10 haftalık ama yerleşmeme sizce
Benim görümcem de aynı şeyi yaşanmıştı bayağı 3 ay bitene kadar lekesi vardı yani sıkıntı yapma da o da doktora gitti doktor bir şey yok dedi

Back