Canım! Maşallah size :) Darısı da başımıza diyelim:)
Ömür boyu mutlu olun :) Fotoğrafı da bekliyoruz :) Nişan-düğün de sözünden de güzel geçer inşallah :)
maşallahh cnmmm resım koysaydınn barı bakardık :)
Hayırlı olsun, ben söz, nişan olayı yaşamadan evlilik günü aldık. Gerçi biraz oldu sayılır, istemeye geldiler yüzük taktık. Böyle söz, nişan olayı yaşayanlara imreniyorum.
hayırlı olsun canım
darısı başımabizde bu yaz planlıyoruz
dün akşam 2012 nın ilk ayının son gününa karar vermıştık korkuıyordum bır aksılık cıkarmı dıye ama cıkmadı herkes herşey muhteşem ötesiydi.yüzüklerim söz bılezıklerım bohcam ciceğim çikolatam anlatılıcak gibi değil rabbım devamınıda böyle getirsin
Dün akşam 2012 nın ilk ayının son gününa karar vermıştık korkuıyordum bır aksılık cıkarmı dıye ama cıkmadı herkes herşey muhteşem ötesiydi.yüzüklerim söz bılezıklerım bohcam ciceğim çikolatam anlatılıcak gibi değil rabbım devamınıda böyle getirsin
kızlarr cumartesi akşamı beni istemeye gelecekler,
o akşam ailelerin yanındamı oturracağım.
hazırlanan pasta börekleri benmi ikram edeceğim???
evet bir müddet onlarla oturursun seni alacak olan aday (sözlün)odadan dışarıya çıkarsa şayet sende hiç bekleme at kendini dışarıya
kız arkadaşın yokmu sana yardımcı olacak eğer varsa onlar sana yardımeder serviste ben hiç bişiye el sürmedim yengem ve arkadaşlarım hepsini halletmişti
amaann bu kadar kasma kendini herşey olup bitiyo anın tadının çıkarmaaya bak sen
ama kız arkadaşlarımı geldiklerinde görmemeliler değil mi:)
evet haklısınız sanırım en iyisi birilerini çağarmak olacak..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?