• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kız İsteme Kızlar ben ciddi ciddi sözlendım ve peri masalı gibiydi herşey

aycnsrdr

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
25 Ekim 2010
476
15
118
Dün akşam 2012 nın ilk ayının son gününa karar vermıştık korkuıyordum bır aksılık cıkarmı dıye ama cıkmadı herkes herşey muhteşem ötesiydi.yüzüklerim söz bılezıklerım bohcam ciceğim çikolatam anlatılıcak gibi değil rabbım devamınıda böyle getirsin

Canım! Maşallah size :) Darısı da başımıza diyelim:)
Ömür boyu mutlu olun :) Fotoğrafı da bekliyoruz :) Nişan-düğün de sözünden de güzel geçer inşallah :)

Canım! Maşallah size :) Darısı da başımıza diyelim:)
Ömür boyu mutlu olun :) Fotoğrafı da bekliyoruz :) Nişan-düğün de sözünden de güzel geçer inşallah :)

amin canım insallah foto koyucam ama sabah erkenden işe geldım makınalarınnerde olduğunu bıle bılmıyorum

Hayırlı olsun, ben söz, nişan olayı yaşamadan evlilik günü aldık. Gerçi biraz oldu sayılır, istemeye geldiler yüzük taktık. Böyle söz, nişan olayı yaşayanlara imreniyorum.

hayırlı olsun canım
darısı başıma :9: bizde bu yaz planlıyoruz

Hayırlı olsun, ben söz, nişan olayı yaşamadan evlilik günü aldık. Gerçi biraz oldu sayılır, istemeye geldiler yüzük taktık. Böyle söz, nişan olayı yaşayanlara imreniyorum.

oo kız ne kadar hızlısnız vallahı rabbım izin verırde kısmet olursa bız herşeyın tadını cıkarta cıkarta yaşamak istiyorum

dün akşam 2012 nın ilk ayının son gününa karar vermıştık korkuıyordum bır aksılık cıkarmı dıye ama cıkmadı herkes herşey muhteşem ötesiydi.yüzüklerim söz bılezıklerım bohcam ciceğim çikolatam anlatılıcak gibi değil rabbım devamınıda böyle getirsin

çok sevindimmm tebrik ederimm hayırlı olsun boşuna üzülmüşsün gördün müü:34:

$aaaaaaaaaaaaaaaaa.jpg $ayyyyyyyyyyyyyyyyyyyy.jpg

Dün akşam 2012 nın ilk ayının son gününa karar vermıştık korkuıyordum bır aksılık cıkarmı dıye ama cıkmadı herkes herşey muhteşem ötesiydi.yüzüklerim söz bılezıklerım bohcam ciceğim çikolatam anlatılıcak gibi değil rabbım devamınıda böyle getirsin

allah tamamına erdirsin çok stresli bir süreç ama eminim değmiştir:)

kızlarr cumartesi akşamı beni istemeye gelecekler,
o akşam ailelerin yanındamı oturracağım.

hazırlanan pasta börekleri benmi ikram edeceğim???

kızlarr cumartesi akşamı beni istemeye gelecekler,
o akşam ailelerin yanındamı oturracağım.

hazırlanan pasta börekleri benmi ikram edeceğim???

evet bir müddet onlarla oturursun seni alacak olan aday (sözlün)odadan dışarıya çıkarsa şayet sende hiç bekleme at kendini dışarıya :1::1::1::1:

kız arkadaşın yokmu sana yardımcı olacak eğer varsa onlar sana yardımeder serviste ben hiç bişiye el sürmedim yengem ve arkadaşlarım hepsini halletmişti :12:

amaann bu kadar kasma kendini herşey olup bitiyo anın tadının çıkarmaaya bak sen :7:

evet bir müddet onlarla oturursun seni alacak olan aday (sözlün)odadan dışarıya çıkarsa şayet sende hiç bekleme at kendini dışarıya :1::1::1::1:

kız arkadaşın yokmu sana yardımcı olacak eğer varsa onlar sana yardımeder serviste ben hiç bişiye el sürmedim yengem ve arkadaşlarım hepsini halletmişti :12:

amaann bu kadar kasma kendini herşey olup bitiyo anın tadının çıkarmaaya bak sen :7:

ama kız arkadaşlarımı geldiklerinde görmemeliler değil mi:)

evet haklısınız sanırım en iyisi birilerini çağarmak olacak..

Back