Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
kızlar ben bursada oturuyorum bana iyi bi kadın doğum doktoru tavsiye edermisiniz:(
arkadaşlar bursada oturuyorum tüp bebektedavisi olcam ünüversteye sevkettiler ama oradan bi iyi bi dr bana tavsiye ederseniz sevinirim.durumum çok vahim erken menapozdan şüphelendiler.çok bi doktor olması lazım doktorumun.
arkadaşlar bursada oturuyorum tüp bebektedavisi olcam ünüversteye sevkettiler ama oradan bi iyi bi dr bana tavsiye ederseniz sevinirim.durumum çok vahim erken menapozdan şüphelendiler.çok bi doktor olması lazım doktorumun.
canım üniversitede tüp bebek bölümünde barış ata var benim bildiğim ve iyi bir dr.benziyor eğer çalışmıyorsan yani vakit sorunun yoksa bir araştır istersen ama hemen randevu için ara neredeyse 2 ay sonraya gün veriyolar.
Bende Bursada murat erdemiri tavsiye ediyorum.hic bir sigorta ile anlasmalari yok.ilgi alaka super.klinikte tek dr oldugu icin oldukca yogun.ben tup bebek denememi orda yaptirdim.sonuc bekliyorum
canım üniversitede tüp bebek bölümünde barış ata var benim bildiğim ve iyi bir dr.benziyor eğer çalışmıyorsan yani vakit sorunun yoksa bir araştır istersen ama hemen randevu için ara neredeyse 2 ay sonraya gün veriyolar.