kızlar bebişleri kim yıkıyor:)

daha 6gunluk gobegi dustu 8.gun yikadik once esimle burda gurbette kimsemiz yok ben istedim dogumda yanliz olmayi basa geldimi yikaniyor.Esim ona toys r us tan minik sezlong gibi birsey aldi icine oturuyor hafif yatar sekilde kaymamasi icin tam onunde cikinti var plastik ama ici yumusak bir bezle kaplanmis kuvetimizi biraz dolduruyoruz oyle neseli ki banyoda ben zaten tek yikiyorum hatta bizimki havluya sardigim anda kiyameti kopariyor niye cikardin diye

bende 20. gününden beri kendim yıkıyorum( gurbette olunca öyle bi yapılıyoki alışılıyoki), tabi eşimde su döküyo suyu öyle seviyoki bizim küvette fileli olunca eşime bile gerek duymucam yakında.korkmana gerek yok daha doktorlar ayaklarından tutup sallıyorlar.bende yaptım bebeğimi hem boyu uzasın diye hemde kemikleri yönünden bence korkulcak bişiy yok tek çözüm biraz cesaret sonrası çok eğlenceli hele bonyo yaptıktan sonra o çenesini tutamaması yokmu bebeğim nasıl üşüyor (elektirikli soba kullanmama rağmen) çok tatlı oluyo ama.............

2 y 10 günlük kızımı hala yıkamaya cesaret edemedim ,bikaç kez teşebbüste bulundum ama biyerini inciticem diye raha olamıyorum ,sagolsun hergün annemgelip yıkıyor sizler napıyosunuz nasıl alıştınız yıkamaya...

canım benım korkacak bırsey yok kız.
ben ılk 1haftalıktı gobegı dustu kendım yıkadım ıkısınıde halada kendım yıkarım.hıc korkmam da yardımda almadım.arkadasımda cagırır onunkınede gıderım.ben cok severım mınık bebegı evırıp cevırmeyı.bırey olmaz merak etme.
kuvetıne fıle al yatır ıcıne dusun altına koy yıka.cok zevklıdır tadını cıkar.
benım buyuk kızım 5yasında kucuk 10aylık ınan bebek yıkaması gıbı olmuyor.cok ozledım gelem ben yıkayak kızzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz
:))))))))))))))))
canım benım gule gule saglıcakla buyut bebegını sekerım.o sut kokulu melegı op benım ıcın.

Annem yardımcı oluyor her akşam yatmadan önce yıkıyoruz çooook seviyor ama sudan çıkıp havluya sarıca ağlamaya başlıyor hep suda kalmak istiyor..

canım benım korkacak bırsey yok kız.
ben ılk 1haftalıktı gobegı dustu kendım yıkadım ıkısınıde halada kendım yıkarım.hıc korkmam da yardımda almadım.arkadasımda cagırır onunkınede gıderım.ben cok severım mınık bebegı evırıp cevırmeyı.bırey olmaz merak etme.
kuvetıne fıle al yatır ıcıne dusun altına koy yıka.cok zevklıdır tadını cıkar.
benım buyuk kızım 5yasında kucuk 10aylık ınan bebek yıkaması gıbı olmuyor.cok ozledım gelem ben yıkayak kızzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz
:))))))))))))))))
canım benım gule gule saglıcakla buyut bebegını sekerım.o sut kokulu melegı op benım ıcın.

gel yıkıyak kızzzzzzzz:) sagol canım benim öperim yrine
dün annemle berabertekrar yıkadık ama bukez annem suyu döktü kızım bendeydi,biryerini inciticem diye düşünekten hiç zevk alamadım neyse yavaş yavaş alışırım heralde bakalım 2-3.yıkamalar nasıl geçecek:sm_confused:

benım oglum 2aylık oldu ama hala annem yıkıyor ben sadece su dokuyorum.burda okudum ne guzel herkes kendı yıkamaya baslamıs.bense hala cesaret edemıyorum.kulagına su kacar tutarken canını acıtırım dıye tereddut edıyorum

2 y 10 günlük kızımı hala yıkamaya cesaret edemedim ,bikaç kez teşebbüste bulundum ama biyerini inciticem diye raha olamıyorum ,sagolsun hergün annemgelip yıkıyor sizler napıyosunuz nasıl alıştınız yıkamaya...

benim kızımı 5. aya kadar annem yıkadı sonra arada bir ben yıkayarak alışmaya başladım...bende çok korkuyordum şimdi ise kucağıma alıyorum birlikte banyo yapıyoruz böylece o da sudan korkmuyor...

X