Üzerinde kaç damla diyorsa o kadar damlat canım. Burda çok var kaset testte de yalancı pozitif görenler... İstersen bir iki gün sonra başka marka kaset testle yine deneÇok üzücü ben erken testlerde çizgiye alışkınım da kaset testte hiç görmemiştim o beni umutlandırdı. Aynı markayı dünde yaptım bi şey yoktu 4 damla yapıyordum bugün 5 yaptım o mu etkiledi acaba diycem bilemiyorum
Benimde freely ve awox silikti predictor negatifti umut vermekte istemem tabi de. Grip olmuştum ilaç almadan önce kan verdim 5.9 çıktı predictor 15- 20 üstünü algılıyormuş genelde. En kötü bekle birkaç gün inşallah vardır dua edelimNeeeeeee
Kuşum benim de dandik test şu an baya silik gösteriyor , predictor tertemiz
İnşallah balım inşallah, hayırla. Adete kaç günün vardı acaba çok soru sordum yaaaBenimde freely ve awox silikti predictor negatifti umut vermekte istemem tabi de. Grip olmuştum ilaç almadan önce kan verdim 5.9 çıktı predictor 15- 20 üstünü algılıyormuş genelde. En kötü bekle birkaç gün inşallah vardır dua edelim
Çok üzüldüm belki idrar farkındandır yarın tekrar yaparsınızKuşum kasetler bebetime ; böyle çıkınca hemen gittim predictor early aldım ama onda hiç bi şey çıkmadı
Yumurtlamanın tam 10. Günüydü canım 4 5 gün kala diyebilirizİnşallah balım inşallah, hayırla. Adete kaç günün vardı acaba çok soru sordum yaaa
Şimdi de freely yaptım vallahi 5 dakika geçmediYumurtlamanın tam 10. Günüydü canım 4 5 gün kala diyebiliriz
Ay inşallah vardır çok heyecanlıŞimdi de freely yaptım vallahi 5 dakika geçmedi
Oyy bunlarda mı freely kuzum ne zaman çıktılar kaç dakika daBence çooook erken yapmışsın hala umut var olsa da çıkmazdı zaten bebeğin yerleşmesi 6-12 gün arasıymış ondan sonra yükseliyormuş beta ve testlere bende güvenemiyorum şimdi benim yaşadığım yalancı pozitife bakınEki Görüntüle 3562651
Ay var gibiiiii net belli çizgi umarım yalancı pozitif değildir, emin olmak için kan ver bence ya da adet gecikmeni bekle canımmŞimdi de freely yaptım vallahi 5 dakika geçmedi
Bekliycem balım ama freely e güvenme dediler vay arkadaş ya hiç mi sevinemiycemmmmm benAy var gibiiiii net belli çizgi umarım yalancı pozitif değildir, emin olmak için kan ver bence ya da adet gecikmeni bekle canımm
Ya süreç herkeste aynı ilerlemiyor hayal kırıklığı adına çok umutlanma ama test yaparak koyuluğu takip et bence adet geçince de kan verirsinBekliycem balım ama freely e güvenme dediler vay arkadaş ya hiç mi sevinemiycemmmmm ben
Hemen çıktılar markasını hatırlamıyorum oluyor maalesef böyle şeylerOyy bunlarda mı freely kuzum ne zaman çıktılar kaç dakika da
Yumurtlamanın 10. Günü kızlar
Üstteki testi sabah yaptım gözüme bi şey görününce 2/3 saat sonra da alttakini yaptım, markası bebetime. Olabilir mi ya şok oldum şu an….
Filtresiz filan olduğu gibi ekliyorum
İnanır mısınız bilmiyorum ben de önce kaset testle yaptım çok silik çıktı sonra gidip erken gebelik testi aldım ve negatif çıktı. Ertesi sabah gidip kan verdim ve değerim 20 idi. Benim de kaset testim bebe time idiBende bebetime ile öğrendim aynı sizin gibiydi kan verdiğimde değer 17 çıkmıştı bence hemen kan verin
İnanmayı çok istiyorumİnanır mısınız bilmiyorum ben de önce kaset testle yaptım çok silik çıktı sonra gidip erken gebelik testi aldım ve negatif çıktı. Ertesi sabah gidip kan verdim ve değerim 20 idi. Benim de kaset testim bebe time idi
Bende çok memnun kalmıştım bebe time testten ama belki yanılttığı kişilerde vardırİnanır mısınız bilmiyorum ben de önce kaset testle yaptım çok silik çıktı sonra gidip erken gebelik testi aldım ve negatif çıktı. Ertesi sabah gidip kan verdim ve değerim 20 idi. Benim de kaset testim bebe time idi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?