- 25 Temmuz 2014
- 2.393
- 1.581
- 333
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aaa öyle mi bir an için umutlanmıştım..Bebe time beni çok yanıltmıştı sahte pozitif çok gösteriyor bence bir tane erken gebelik testi alıp sabah tekrarlayın umarım pozitiftir
Evet canim bende gördüm ama 10 günde anca kana yansır diye biliyorum idrarda zor gibi teste güvenme sen yinede biraz daha bekle. Benimde aynı senin gibi yumurtlamam 9-10 marttiYumurtlamanın 10. Günü kızlar
Üstteki testi sabah yaptım gözüme bi şey görününce 2/3 saat sonra da alttakini yaptım, markası bebetime. Olabilir mi ya şok oldum şu an….
Filtresiz filan olduğu gibi ekliyorum![]()
Bir umut işte azıcık bir şey görünce seviniyoruz benim de 10 Mart ..Evet canim bende gördüm ama 10 günde anca kana yansır diye biliyorum idrarda zor gibi teste güvenme sen yinede biraz daha bekle. Benimde aynı senin gibi yumurtlamam 9-10 martti
Tahmin edebiliyorum canım ama testleri erken yapmak yanıltabiliyor. Yumurtlama üzerinden 15 gün geçmesi gerekiyor testte çıkması için. Bende dün ovulasyon test denedim sanki benimkide koyulasicak gibi geldi tekrar denesemmi dedim de bilmiyorumBir umut işte azıcık bir şey görünce seviniyoruz benim de 10 Mart ..
Bende bebetime ile öğrendim aynı sizin gibiydi kan verdiğimde değer 17 çıkmıştı bence hemen kan verinAaa öyle mi bir an için umutlanmıştım..
Kuşum kasetler bebetime ; böyle çıkınca hemen gittim predictor early aldım ama onda hiç bi şey çıkmadıBende bebetime ile öğrendim aynı sizin gibiydi kan verdiğimde değer 17 çıkmıştı bence hemen kan verin
Adete yakın bir miktar koyulaşıyor kuşum lh hormonu da ; elinde varsa bi takip et bazen yüksek kalması gebelik gösteriyor diyor buradaki kızlardan okuduğum kadarıylaTahmin edebiliyorum canım ama testleri erken yapmak yanıltabiliyor. Yumurtlama üzerinden 15 gün geçmesi gerekiyor testte çıkması için. Bende dün ovulasyon test denedim sanki benimkide koyulasicak gibi geldi tekrar denesemmi dedim de bilmiyorum
Evet onu bende duydum balım keşke öyle olsa ahhAdete yakın bir miktar koyulaşıyor kuşum lh hormonu da ; elinde varsa bi takip et bazen yüksek kalması gebelik gösteriyor diyor buradaki kızlardan okuduğum kadarıyla
9 gün varsa acaba bi daha mı yumurtlama olacak o da bi ihtimal , kesin takip et ne olur ne olmaz hemen değerlendirirsin ikinci şans gibiEvet onu bende duydum balım keşke öyle olsa ahhadetime 9 gün var öyle az da değilde bilemiyorum belkide bugün bayağı silik çıkar denerim bir.. senin adete kaç gün kaldı
Asıl biz nolcaz böyle hala bunlara güvenip para veriyoruz , adetin geçmesini bekleyip kan vermiyoruz :))) Her ay tövbe ediyorum ama işte odndosjsns…Nolcak bu testlerin hali ya hep yanlış çıkartıyor
Daha rezili ne biliyor musun predictor en iyisi diye o kadar para verdim aldım negatifti ama ben hamileymişimAsıl biz nolcaz böyle hala bunlara güvenip para veriyoruz , adetin geçmesini bekleyip kan vermiyoruz :))) Her ay tövbe ediyorum ama işte odndosjsns…
Evet yumurtlama gibi de düşündüm de bazıları o ihtimal herkeste olmuyor düşük bir ihtimal dediler hayırlısı bakalım bugün bidaha yapayım. Senin az kalmış adetine.. adet günü kaset test yapabilirsin ya da 2 gün kala falan erken gebelik testi. Ama tabi insanı çok yanıltıyor bu testler9 gün varsa acaba bi daha mı yumurtlama olacak o da bi ihtimal , kesin takip et ne olur ne olmaz hemen değerlendirirsin ikinci şans gibibenim de 5/6 günüm kaldı ..
NeeeeeeeDaha rezili ne biliyor musun predictor en iyisi diye o kadar para verdim aldım negatifti ama ben hamileymişimolana negatif olmayana pozitif gösteriyor
en mantıklısı gecikmeyi bekleyip kan vermek sanırım.
Bak geçen ayda benim yaşadığım yalancı pozitiflik... Hatta sonra bidaha yapmıştım test o da gölgeli çıkmıştı resimde belirmediUtanmasa bi de kırmızı yani bu kadar yalancılık pes , burda ibret diye dursun adet olursam bi daha bu testi almayın :)
Çok üzücü ben erken testlerde çizgiye alışkınım da kaset testte hiç görmemiştim o beni umutlandırdı. Aynı markayı dünde yaptım bi şey yoktu 4 damla yapıyordum bugün 5 yaptım o mu etkiledi acaba diycem bilemiyorumBak geçen ayda benim yaşadığım yalancı pozitiflik... Hatta sonra bidaha yapmıştım test o da gölgeli çıkmıştı resimde belirmedi