Kızlar bebetime marka test, bi baksanız ?

Sipser

Guru
Kayıtlı Üye
25 Temmuz 2014
2.393
1.581
333
Yumurtlamanın 10. Günü kızlar
Üstteki testi sabah yaptım gözüme bi şey görününce 2/3 saat sonra da alttakini yaptım, markası bebetime. Olabilir mi ya şok oldum şu an….
Filtresiz filan olduğu gibi ekliyorum 🤲

Eklentiler

• IMG_8525.webp
    IMG_8525.webp
    10,9 KB · Görüntüleme: 120
  • IMG_8524.webp
    IMG_8524.webp
    17,9 KB · Görüntüleme: 109
Bebe time beni çok yanıltmıştı sahte pozitif çok gösteriyor bence bir tane erken gebelik testi alıp sabah tekrarlayın umarım pozitiftir

Yumurtlamanın 10. Günü kızlar
Üstteki testi sabah yaptım gözüme bi şey görününce 2/3 saat sonra da alttakini yaptım, markası bebetime. Olabilir mi ya şok oldum şu an….
Filtresiz filan olduğu gibi ekliyorum 🤲
Evet canim bende gördüm ama 10 günde anca kana yansır diye biliyorum idrarda zor gibi teste güvenme sen yinede biraz daha bekle. Benimde aynı senin gibi yumurtlamam 9-10 martti

Evet canim bende gördüm ama 10 günde anca kana yansır diye biliyorum idrarda zor gibi teste güvenme sen yinede biraz daha bekle. Benimde aynı senin gibi yumurtlamam 9-10 martti
Bir umut işte azıcık bir şey görünce seviniyoruz benim de 10 Mart ..

Bir umut işte azıcık bir şey görünce seviniyoruz benim de 10 Mart ..
Tahmin edebiliyorum canım ama testleri erken yapmak yanıltabiliyor. Yumurtlama üzerinden 15 gün geçmesi gerekiyor testte çıkması için. Bende dün ovulasyon test denedim sanki benimkide koyulasicak gibi geldi tekrar denesemmi dedim de bilmiyorum

Eklentiler

• 1000038718.webp
    1000038718.webp
    5,7 KB · Görüntüleme: 105
Bende bebetime ile öğrendim aynı sizin gibiydi kan verdiğimde değer 17 çıkmıştı bence hemen kan verin
Kuşum kasetler bebetime ; böyle çıkınca hemen gittim predictor early aldım ama onda hiç bi şey çıkmadı 😭😭😭

Eklentiler

• IMG_8538.webp
    IMG_8538.webp
    39,1 KB · Görüntüleme: 72
  • IMG_8541.webp
    IMG_8541.webp
    88,5 KB · Görüntüleme: 74
Tahmin edebiliyorum canım ama testleri erken yapmak yanıltabiliyor. Yumurtlama üzerinden 15 gün geçmesi gerekiyor testte çıkması için. Bende dün ovulasyon test denedim sanki benimkide koyulasicak gibi geldi tekrar denesemmi dedim de bilmiyorum
Adete yakın bir miktar koyulaşıyor kuşum lh hormonu da ; elinde varsa bi takip et bazen yüksek kalması gebelik gösteriyor diyor buradaki kızlardan okuduğum kadarıyla

Adete yakın bir miktar koyulaşıyor kuşum lh hormonu da ; elinde varsa bi takip et bazen yüksek kalması gebelik gösteriyor diyor buradaki kızlardan okuduğum kadarıyla
Evet onu bende duydum balım keşke öyle olsa ahh 🥹 adetime 9 gün var öyle az da değilde bilemiyorum belkide bugün bayağı silik çıkar denerim bir.. senin adete kaç gün kaldı

Evet onu bende duydum balım keşke öyle olsa ahh 🥹 adetime 9 gün var öyle az da değilde bilemiyorum belkide bugün bayağı silik çıkar denerim bir.. senin adete kaç gün kaldı
9 gün varsa acaba bi daha mı yumurtlama olacak o da bi ihtimal , kesin takip et ne olur ne olmaz hemen değerlendirirsin ikinci şans gibi 🌟 benim de 5/6 günüm kaldı ..

Asıl biz nolcaz böyle hala bunlara güvenip para veriyoruz , adetin geçmesini bekleyip kan vermiyoruz :))) Her ay tövbe ediyorum ama işte odndosjsns…
Daha rezili ne biliyor musun predictor en iyisi diye o kadar para verdim aldım negatifti ama ben hamileymişim 😃 olana negatif olmayana pozitif gösteriyor 😆 en mantıklısı gecikmeyi bekleyip kan vermek sanırım.

9 gün varsa acaba bi daha mı yumurtlama olacak o da bi ihtimal , kesin takip et ne olur ne olmaz hemen değerlendirirsin ikinci şans gibi 🌟 benim de 5/6 günüm kaldı ..
Evet yumurtlama gibi de düşündüm de bazıları o ihtimal herkeste olmuyor düşük bir ihtimal dediler hayırlısı bakalım bugün bidaha yapayım. Senin az kalmış adetine.. adet günü kaset test yapabilirsin ya da 2 gün kala falan erken gebelik testi. Ama tabi insanı çok yanıltıyor bu testler

Daha rezili ne biliyor musun predictor en iyisi diye o kadar para verdim aldım negatifti ama ben hamileymişim 😃 olana negatif olmayana pozitif gösteriyor 😆 en mantıklısı gecikmeyi bekleyip kan vermek sanırım.
Neeeeeee🫠
Kuşum benim de dandik test şu an baya silik gösteriyor , predictor tertemiz 🧹

Utanmasa bi de kırmızı yani bu kadar yalancılık pes , burda ibret diye dursun adet olursam bi daha bu testi almayın :)

Eklentiler

• IMG_8538.webp
    IMG_8538.webp
    39,1 KB · Görüntüleme: 63
Utanmasa bi de kırmızı yani bu kadar yalancılık pes , burda ibret diye dursun adet olursam bi daha bu testi almayın :)
Bak geçen ayda benim yaşadığım yalancı pozitiflik... Hatta sonra bidaha yapmıştım test o da gölgeli çıkmıştı resimde belirmedi

Eklentiler

• 1000038977.webp
    1000038977.webp
    5,8 KB · Görüntüleme: 92
Bak geçen ayda benim yaşadığım yalancı pozitiflik... Hatta sonra bidaha yapmıştım test o da gölgeli çıkmıştı resimde belirmedi
Çok üzücü ben erken testlerde çizgiye alışkınım da kaset testte hiç görmemiştim o beni umutlandırdı. Aynı markayı dünde yaptım bi şey yoktu 4 damla yapıyordum bugün 5 yaptım o mu etkiledi acaba diycem bilemiyorum 😞

Back
X