- 11 Mart 2019
- 4
- 19
- 3
- 31
- Konu Sahibi petitjoueur
-
Erken sonuç veren testler var onu denemelisin onlar tam sonuç veriyor ben adetime 5 gün kala yaptım ve hamile olduğumu öğrendimEki Görüntüle 2244014 Eki Görüntüle 2244015
Kızlar tersten çekmişim özür dilerim.kapaliyken fazla belli değil ama açınca iki çizgi cıktı sanki.kaymis olabilir mi?adetim 2 gun geçti.sizce hamile miyim ne olur bakıverin.
Evet onu ben de duymuştum. Kan verdim bugün cıktı sonuç negatif canım. Kısmet artık.Erken sonuç veren testler var onu denemelisin onlar tam sonuç veriyor ben adetime 5 gün kala yaptım ve hamile olduğumu öğrendim
ne zamn cikcak bende merak ettimAy içim umutla doldu canım ya. Bakalım heyecanla bekliyorum kan sonucunu. Hemen paylaşacağım negatif te olsa pozitif te olsa.
Cıktı bile maalesef negatif canimne zamn cikcak bende merak ettim
hadi yaKızlar batırdım beta hcg 0 çıktı.hamile degilim kısmet artık.
Kısmet artık herşeyin hayırlısı hamile kalmak istiyorsan yumurtlama gününü takip etmen gerekiyorEvet onu ben de duymuştum. Kan verdim bugün cıktı sonuç negatif canım. Kısmet artık.
Aynen. Zaten tsh 7.14 yüksekmiş. Acaba o etkiler mi adet gecikmesini onu sorucam doktora.Kısmet artık herşeyin hayırlısı hamile kalmak istiyorsan yumurtlama gününü takip etmen gerekiyor
Hayırlısı olsun inşallah canım, üzülme çalışmalara devam et Allahin izni ile insallah olacak.Kızlar batırdım beta hcg 0 çıktı.hamile degilim kısmet artık.
Inşallah canım çok sağolasın.Hayırlısı olsun inşallah canım, üzülme çalışmalara devam et Allahin izni ile insallah olacak.
Kızlar ben hala adet olmadım. 7 gun oldu bugün anlayamadim yanı. Pazartesi sağlık ocağına gidicem bir de bakalim ne dicek.
Amin inşallah canımNormal ucuz testlerde hemen çıkmaz
Adet döngünü bilmiyorum ama eğer 30-35 gün arasında adet görüyorsan biraz beklemen lazım çünkü ne kadar geç adet + o kadar geç yumurtlama demektir yumurtlama geç oluncada haliyle döllenme süresi uzar
Döllenmeden 10-12 gün sonra anca idrara yansır. Hakkında hayırlısı olur inşallah
Normal adet döngüm 26 27 max 29 gun. Gecikme en fazla 3 4 gün olurdu. En son ilişkimin üstünden 16 17 gün geçmiştir muhtemelen.Normal adet döngün kaç? Hiç gecikme olurmuydu? En son ilişkinin üstünden kaç gün geçti? Bunları bilmeden bişey denemez
Olabilirde olmayabilirde
Normal adet döngüm 26 27 max 29 gun. Gecikme en fazla 3 4 gün olurdu. En son ilişkimin üstünden 16 17 gün geçmiştir muhtemelen.
Merhaba bende birşey sormak istiyorum ben en son 14 şubatta ilişkim oldu daha sonra 3 gün adetim geçikti ama adet oldum 6 gün yasmin kullanıyordum zaten ama 5 gündür belim ağrıyor bide ara ara baş ağrısı oluyor sizce hamilemiyim
14 şubattan sonra ilişkim olmadı yasmini kullanmaya devam ediyorum ama doktor yazz a geçiş yapalım yasmin bittikten sonra 7 gün ara ver ve yazza devam et dedi geçen ayYasmin doğum kontrol hapıydı değilmi hiç kullanmadımda bilmiyorum
Hapı bırakalı ne kadar oldu? Bide haptan sonra ilişkin oldumu
Amin canım evet kaldim bir oğlum var. Kan testi negatif çıktı canım 13 ünde yaptırdımDaha önce hamile kaldınmı sen bence bir kan testi yaptır ne olduğu orda çıkar varsa görünür zaten Allah gönlüne göre versin canım
Amin canım evet kaldim bir oğlum var. Kan testi negatif çıktı canım 13 ünde yaptırdım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?