• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kizlar bebetime hamilelik testi ve sonuç

3 gun sonra ogrendim kadada 6 gun ogrendim degerim 200 du 10 gunde 1000 kusur 14 gunde keseyi horfk benm gec dollenmeydi
Ya ben seni soru yağmuruna tutmuş gibi olucam ama çok heyecanlandim şu an.neden benim negatif çıkıyor ilk kez bu kadar gecikti adetim gebe olma olasılığım yok mudur ki

Gebelik ihtimali vardır gecikme olduğuna göre ama tabi ihtimaldir.. Ben gecikmeden 1gün sonra kan verdim değer 1022ydi. 3gün sonra da test yaptım çok net iki çizgi vardı.. Kanda belli olur

Valla bu bebetime testle her iki hamileligimi de adetime 4 veya 5 gun kala ogrendim.ilk hamileligimi adetime 5 gün varken ogrendim.diger hamileligimi de 4 gün varken.bence guvenilir bi test hakkını yiyemem :))

Ya ben seni soru yağmuruna tutmuş gibi olucam ama çok heyecanlandim şu an.neden benim negatif çıkıyor ilk kez bu kadar gecikti adetim gebe olma olasılığım yok mudur ki
ben bu teste guvenmiyorum canim hamileydim ama negatif cikti gec dollenme olduysa idrarda gec cikar canim

Back