- 21 Ekim 2011
- 1.037
- 748
- 323
- Konu Sahibi petitjoueur
-
Ya ben seni soru yağmuruna tutmuş gibi olucam ama çok heyecanlandim şu an.neden benim negatif çıkıyor ilk kez bu kadar gecikti adetim gebe olma olasılığım yok mudur ki3 gun sonra ogrendim kadada 6 gun ogrendim degerim 200 du 10 gunde 1000 kusur 14 gunde keseyi horfk benm gec dollenmeydi
Bu arada Allah hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin insallahhh3 gun sonra ogrendim kadada 6 gun ogrendim degerim 200 du 10 gunde 1000 kusur 14 gunde keseyi horfk benm gec dollenmeydi
Hayırlısı canım ne diyelim.Cizgi yok canim.
Mevsimsel ya da strese bagli bazen gecikmeler olabiliyor
Teşekkür ederim. Bakalım yarın ne çıkacak ne diyecek doktor. Sabirsizlaniyorum.Gebelik ihtimali vardır gecikme olduğuna göre ama tabi ihtimaldir.. Ben gecikmeden 1gün sonra kan verdim değer 1022ydi. 3gün sonra da test yaptım çok net iki çizgi vardı.. Kanda belli olur
Inşallah canım benim Allah isteyen herkese nasip etsin ❤❤İnşallah hamişsindir canım ❤
AmiinInşallah canım benim Allah isteyen herkese nasip etsin ❤❤
Masallahh ne güzel. Inşallah ben de yaşarım bu mutluluklarıValla bu bebetime testle her iki hamileligimi de adetime 4 veya 5 gun kala ogrendim.ilk hamileligimi adetime 5 gün varken ogrendim.diger hamileligimi de 4 gün varken.bence guvenilir bi test hakkını yiyemem :))
Insallah canim.ilk bebegim yasamadi maalesef.ama şükürler olsun ikinci bebegimi 5 snee sonra kucağıma alabildim.darisi sana ve isteyen herkese insallahMasallahh ne güzel. Inşallah ben de yaşarım bu mutlulukları
Amin canim benim❤Insallah canim.ilk bebegim yasamadi maalesef.ama şükürler olsun ikinci bebegimi 5 snee sonra kucağıma alabildim.darisi sana ve isteyen herkese insallah
ben bu teste guvenmiyorum canim hamileydim ama negatif cikti gec dollenme olduysa idrarda gec cikar canimYa ben seni soru yağmuruna tutmuş gibi olucam ama çok heyecanlandim şu an.neden benim negatif çıkıyor ilk kez bu kadar gecikti adetim gebe olma olasılığım yok mudur ki
Çok teşekkür ederim ins benim de oyledir kan verdim bakalim sonucu bekliyorum. Hayırlısı canım.ben bu teste guvenmiyorum canim hamileydim ama negatif cikti gec dollenme olduysa idrarda gec cikar canim
yani kanda cikar kesin benim adete 2. gun kala kandada cikmamisti:) oyle bir deneyimim varÇok teşekkür ederim ins benim de oyledir kan verdim bakalim sonucu bekliyorum. Hayırlısı canım.
Ay içim umutla doldu canım ya. Bakalım heyecanla bekliyorum kan sonucunu. Hemen paylaşacağım negatif te olsa pozitif te olsa.yani kanda cikar kesin benim adete 2. gun kala kandada cikmamisti:) oyle bir deneyimim var
Inşallah canım inşallah.Hayırlı sonuç alırsın inşallah arkadaşım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?