Kizlar bebetime hamilelik testi ve sonuç

petitjoueur

Yiğidom
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
21 Ekim 2011
1.037
748
323

Kızlar tersten çekmişim özür dilerim.kapaliyken fazla belli değil ama açınca iki çizgi cıktı sanki.kaymis olabilir mi?adetim 2 gun geçti.sizce hamile miyim ne olur bakıverin.

Bu test güvenilir ikinci kızımı bunla öğrenmiştim birde after time die bir testle. Var aslında açık olanda ama 2 saat sıvı almadan ve idrarınızı tutarak bir daha deneyin. Hakkınızda hayırlısı olsun

Miratech yaptım o da negatif cıktı ama adet günümü henüz 3 gun falan geçti.

Belli olur mu ki daha idrar testinde?yoksa 1 hafta 10 gun falan mi geçmeli kesin güvenilir sonuc icin

Gec döllenme yoksa çıkması lazımdı arkadaşım.
Ben adetten 3gun önce bakan gözün kör olcağı şekilde 2.çizgi silik çıkmıştı.

Kızlar bugün gecikmenin 3. Günü. Ne gelen var ne giden. Anlayamadım hiç böyle olmazdı. Test alıp yapmaya cekiniyorum bugün akşam doktor randevum var. Bakalım kan verince çıkacak artık.

Bugün test yaptım o da negatif cıktı. Kan vereceğim yarin bakalim ne çıkacak. Sizce hamile olma ihtimalim var mıdır? Ne olur içinizden geçeni yazın. Hiç mi umut yok ki?

Varsa çıkmaması icin sebep yok canim doktorlar 10gunden oncesini gecikme saymiyor. Yanlız senin testler negatif ama inşaallah vardır canim.
Gittim de kanı yarın vereceğim. Daha çok erken dedi doktor şaşırdım. Üç günlük gecikme erken midir cikmayabilir mi demek istedi ki acaba

bu teste guvenme tam adet gunu yaptim iki cizgi cikti 5 dk sonra cizgi 3 tane oldu sonra. kayboldu. gecikmenin 3. gunu. octamedle ogredim bird. kayulasiyormu gene bebe timle yaptim. iki cizgizde 5 dk sonra cikti

bu teste guvenme tam adet gunu yaptim iki cizgi cikti 5 dk sonra cizgi 3 tane oldu sonra. kayboldu. gecikmenin 3. gunu. octamedle ogredim bird. kayulasiyormu gene bebe timle yaptim. iki cizgizde 5 dk sonra cikti
Adet gecikmesinden kaç gün sonra öğrendiniz peki?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…