• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kizlar bebetime hamilelik testi ve sonuç

Kızlar ben hala adet olmadım. 7 gun oldu bugün anlayamadim yanı. Pazartesi sağlık ocağına gidicem bir de bakalim ne dicek.

Normal ucuz testlerde hemen çıkmaz
Adet döngünü bilmiyorum ama eğer 30-35 gün arasında adet görüyorsan biraz beklemen lazım çünkü ne kadar geç adet + o kadar geç yumurtlama demektir yumurtlama geç oluncada haliyle döllenme süresi uzar
Döllenmeden 10-12 gün sonra anca idrara yansır. Hakkında hayırlısı olur inşallah

Kızlar ben hala adet olmadım. 7 gun oldu bugün anlayamadim yanı. Pazartesi sağlık ocağına gidicem bir de bakalim ne dicek.

Normal adet döngün kaç? Hiç gecikme olurmuydu? En son ilişkinin üstünden kaç gün geçti? Bunları bilmeden bişey denemez
Olabilirde olmayabilirde

Normal ucuz testlerde hemen çıkmaz
Adet döngünü bilmiyorum ama eğer 30-35 gün arasında adet görüyorsan biraz beklemen lazım çünkü ne kadar geç adet + o kadar geç yumurtlama demektir yumurtlama geç oluncada haliyle döllenme süresi uzar
Döllenmeden 10-12 gün sonra anca idrara yansır. Hakkında hayırlısı olur inşallah
Amin inşallah canım

Normal adet döngün kaç? Hiç gecikme olurmuydu? En son ilişkinin üstünden kaç gün geçti? Bunları bilmeden bişey denemez
Olabilirde olmayabilirde
Normal adet döngüm 26 27 max 29 gun. Gecikme en fazla 3 4 gün olurdu. En son ilişkimin üstünden 16 17 gün geçmiştir muhtemelen.

Merhaba bende birşey sormak istiyorum ben en son 14 şubatta ilişkim oldu daha sonra 3 gün adetim geçikti ama adet oldum 6 gün yasmin kullanıyordum zaten ama 5 gündür belim ağrıyor bide ara ara baş ağrısı oluyor sizce hamilemiyim

Normal adet döngüm 26 27 max 29 gun. Gecikme en fazla 3 4 gün olurdu. En son ilişkimin üstünden 16 17 gün geçmiştir muhtemelen.

Daha önce hamile kaldınmı sen bence bir kan testi yaptır ne olduğu orda çıkar varsa görünür zaten Allah gönlüne göre versin canım

Merhaba bende birşey sormak istiyorum ben en son 14 şubatta ilişkim oldu daha sonra 3 gün adetim geçikti ama adet oldum 6 gün yasmin kullanıyordum zaten ama 5 gündür belim ağrıyor bide ara ara baş ağrısı oluyor sizce hamilemiyim

Yasmin doğum kontrol hapıydı değilmi hiç kullanmadımda bilmiyorum
Hapı bırakalı ne kadar oldu? Bide haptan sonra ilişkin oldumu

Yasmin doğum kontrol hapıydı değilmi hiç kullanmadımda bilmiyorum
Hapı bırakalı ne kadar oldu? Bide haptan sonra ilişkin oldumu
14 şubattan sonra ilişkim olmadı yasmini kullanmaya devam ediyorum ama doktor yazz a geçiş yapalım yasmin bittikten sonra 7 gün ara ver ve yazza devam et dedi geçen ay

Amin canım evet kaldim bir oğlum var. Kan testi negatif çıktı canım 13 ünde yaptırdım

Allah bağışlasın benimde bir oğlum var 2.yi istiyorum inşaallah hayırlısıyla nasip olur cümlemize hele bide kız olursa inşaallah ya:)
1 aydan fazla ilişkin olmadığına göre kandada çıkmamış değilsindir ama üzülme canım yine olur inşallah yola devam:) belki stresten gecikmiştir benimde bazen gecikmelerim oluyor bazen 8-10 gün geciktiği oluyor
Bence ilişkiye devam et yumurtlaman gecikmiş zaten bakarsın denk gelirse kalırsın belli olmaz

Back