- 14 Şubat 2025
- 123
- 30
- 13
- 29
- Konu Sahibi Merve1995nsnsnsjsbsbsjsvs
-
En iyisi awox onda ne kuruma çizgisi çıkıyor nede gölge varsa çıkmışsa ki silik çıkmış bence hamilesinDün Awox erken gebelik testi yaptım ikinci çizgi silik çıktı, bugün nöbetçi eczaneden prodoctor almak istedim ama yoktu bebe time erken gebelik testi verdi eczacı varsa çıkar dedi, acaba bu testle hamile olduğunu öğrenen var mı?
Awox dün yaptığın testi fotoğrafı var mıDün Awox erken gebelik testi yaptım ikinci çizgi silik çıktı, bugün nöbetçi eczaneden prodoctor almak istedim ama yoktu bebe time erken gebelik testi verdi eczacı varsa çıkar dedi, acaba bu testle hamile olduğunu öğrenen var mı?
Var dur atayımAwox dün yaptığın testi fotoğrafı var mı
Awox dün yaptığın testi fotoğrafı var mı
İlk 2 dakikada çıktı fakat günüm çok geçtiği için silik olmasından şüpheye düştümAwox dün yaptığın testi fotoğrafı var mı
Canım hamilesin, hayırlı olsunİlk 2 dakikada çıktı fakat günüm çok geçtiği için silik olmasından şüpheye düştüm
İnşallah rabbim isteyen herkese nasip ederde benim pek umudum yok sanki, Biraz sohbet edelim mi canımCanım hamilesin, hayırlı olsundaha yenidir hiç şüpheye düşme tadını çıkar pazartesi günü de kan verirsin inşallah Sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin bana da dua etmeyi unutma inşallah
Çizgi gözüküyor muAwox dün yaptığın testi fotoğrafı var mı
Edelim tabiki niye umudun yok kiİnşallah rabbim isteyen herkese nasip ederde benim pek umudum yok sanki, Biraz sohbet edelim mi canım
Adetim 17 gündür gecikiyor ve testin silik çıkması insanı şüpheye düşürüyorEdelim tabiki niye umudun yok ki
Evet baya gözüküyor ben awox markasının hiç yalancı pozitif çıkardığını duymadım ben de bugün test yaptım awox negatifÇizgi gözüküyor mu
Ben adet olacağım gün yumurtladım benim de adetim gecikti seni ki geç döllenme olmuştur büyük ihtimalleAdetim 17 gündür gecikiyor ve testin silik çıkması insanı şüpheye düşürüyor
İnşallah vardır artık psikolojik olarak çöküş durumundayım, inşallah sende en kısa zamanda o ikinci çizgiyi görürsünEvet baya gözüküyor ben awox markasının hiç yalancı pozitif çıkardığını duymadım ben de bugün test yaptım awox negatif
Amin amin inşallah ne zamanddiır deniyorsunuz benim ki 1 yıl olacak neredeyseİnşallah vardır artık psikolojik olarak çöküş durumundayım, inşallah sende en kısa zamanda o ikinci çizgiyi görürsün
Yani öyle bir olasığı hiç düşünemedim, tekrar test yapmaya da korkuyorum negatif çıkar diyeBen adet olacağım gün yumurtladım benim de adetim gecikti seni ki geç döllenme olmuştur büyük ihtimalle
Benimkide 7,8 ay olacakAmin amin inşallah ne zamanddiır deniyorsunuz benim ki 1 yıl olacak neredeyse
Canım şuan kalk test yap emin ol pozitif çıkacak benim hislerim de çok kuvvetli bak görürsün :)Yani öyle bir olasığı hiç düşünemedim, tekrar test yapmaya da korkuyorum negatif çıkar diye
Ağzından bal damlıyorrCanım şuan kalk test yap emin ol pozitif çıkacak benim hislerim de çok kuvvetli bak görürsün :)
Canım şuan kalk test yap emin ol pozitif çıkacak benim hislerim de çok kuvvetli bak görürsün :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?