kızlar bana yardım edin:((((

ahuguzar

Üye
Kayıtlı Üye
14 Ocak 2013
7
0
16
İstanbul
rejimimin ilk haftaları çok güzel geçti hiç zorlanmadan yaptım tartıdada sonuc ortadaydı bu böyle devam etti 2 ay boyunca .. ama bir süre sonra 3 gün rejim yapıp diger bir gun yani dorduncu gun tıka basa yemeye basladım tıkanana kadar yedim kendimi tutamadım bu boyle 15 20 gun boyle gitti sonra haftada bir oldu yinede ben 11 kilo verdim şuan 94ncu gunum ve rejimi bırakıp tıka basa yemeye tekrar basladım.çok karıştırmaktan midem bulansada yedim yiyorum çok kötü bi psikolojinin içerisine girdim insanlar baslarken zorlanır ama ben sımdı ilklerden daha cok zorlanıyorum lütfen bana yardım edin okadar abarttım ki 2 gun icerisinde 1 kilosunu geri aldım(((((( bi çözüm önerisi olan varmı yada bana motivasyon kaynagı bulacak biri((( buna gerçekten ihtiyacım var sadece 10 kilom kaldı bırakmak istemiyorum(( ama çok zorlanıyorum(((

Diyette kendini çok mu sıkıyorsun şunu yememeliyim gibi?
Eğer çok katı bi'şekilde rejim yapıyorsan kilo verdiğini hissettiğin an yemek yemek istiyor olabilirsin ödül gibi yani.
Bence istediğin şeylerden gündüz azar miktarda ye, suyunu iç, sporunu yap. Yatmadan 2-3 saat önceden yemeyi kesersen çok problem olmaz zaten.
Bak ne güzel vermişsin ben de bir kaç kilo versem nasıl mutlu olucam 55 civarıyım boy 1.68 civarı 52-50 falan olsam mis. Oyüzden darısı başıma

Son düzenleyen: Moderatör:
1 kilo aldim diye hemen uzulme kuzum.

Kendini cok kati bir sekilde kasma, 2-3 gunde bir kucuk cikolata ya da tatli yiyip kendini simartabilirsin mesela. Cok kati sekilde diyet yaptigin icin beynin isyan etmis artik :) Surekli kendini sevdigin seylerden mahrum birakirsan isyan edersin. O yuzden mesela haftada bir gun suyunu cikarmamak kaydiyla istedigin seylerden azar azar yiyebilirsin. mesela cumartesi arkadaslarimla bulustugumda ben bir dilim pizza yer, ustune bir de kucuk tatli cakaarim :)

cevabın için teşekkür ederim rainbow.. kendimi aslında fazla sıkıyorum cunku listenin dışına cıktıgımda bu canımı sıkıyor çünkü liste bana yetiyor ne eksik ne fazla yani.kilo verdigimde asla bozmuyorum tam tersine her gun tartıldıgım için(saçmalıkkk) fazla gorundugum gunler kendımı tutamıyorumsiz sakın bunu yapmayın(

bencede bozma kendıne bı lıste yap ve ıradenın ustune git az yıyılebılınıosa sende az yıyebılırsn bı raddededn snra gercekten ackmıyosun

Hergün tartılman hata bence. Niye dersen dediğin gibi baktın her şey yerinde direk moral bozukluğu ve aman yiyeyim ozaman mantığı
Bence kendini çok sıkma rejim gibi değil de hayat felsefesi gibi düzene sok yeme işini.
Ben mesela çikolatayı kesmiştim ki dehşet bağımlıyımdır kilo verdiğimi hissedince hemen "aman nasıl olsa verdim yine veririm, yiyeyim benden kıymetli mi:125:" diye bir düşünceye bürünmüştüm

Şimdi napıyorum önceden tüm paketi bir açışta bitiriyorsam şimdi yarısını yiyorum

o dehısebılıyor bende hergun tartılmayı sevıorum bazende kılo vermek ınsanın drencnı artırıyo hergun elımde olmadn bakarım

offfffffff bi 10 kilo daha versem ne olurki((((( aslında sadece biraz motivasyona ihtiyacım var siz neler yapıyorsunuz böyle dibe düştügünüz zamanlar

offfffffff bi 10 kilo daha versem ne olurki((((( aslında sadece biraz motivasyona ihtiyacım var siz neler yapıyorsunuz böyle dibe düştügünüz zamanlar

ben bı aydr dyet yapıorum cok az yıyorum kendımı oyle sartlandrdım bnm vermem gereken cok kılom var eger senın sadece 10 kıloysa braz spor yap verırsın cnm moralınıde bzma bız yanındayız aklına yemek geldkce yaz buraya cvap verelım

o dehısebılıyor bende hergun tartılmayı sevıorum bazende kılo vermek ınsanın drencnı artırıyo hergun elımde olmadn bakarım

Ben de tartılmaktan nefret ederim aynada ne görüyorsam o

Valla benim çok fazlam yok ama bir kilo bile alsam bunalıma girebiliyorumBen formumu en beğendiğim fotoğrafıma bakıyorum sürekliBi'de dediğim gibi aç kalmadan sadece öğünlerin ölçülerini azalttığım için çok bunalıma girmiyorum. Mesela evde pastamı var yiyorum ama 2dilimlik yiyeceğim ince bir dilim ve gündüz yiyorum

cnm kılon nrmal olnca 2 kılonun hesabnı yapıosan bı cayına seker atma yıne verırsn ama bnm 20 kılo vermem lazm

çok üzüldüm inşallah istediğin ideal kiloya ulaşabilirsin.kilo vermek çok keyifli birşey inşallah sende bu keyfi yaşayabilirsin:9

çok üzüldüm inşallah istediğin ideal kiloya ulaşabilirsin.kilo vermek çok keyifli birşey inşallah sende bu keyfi yaşayabilirsin:9

verırım canım ben umutsuz deılım hem az yıorum hem 1 ayda 10 kılom gtti bılem :d
spora basladm gnde 6km yuruorum en azndan

cnm kılon nrmal olnca 2 kılonun hesabnı yapıosan bı cayına seker atma yıne verırsn ama bnm 20 kılo vermem lazm
Bakalım inşallah

Kilo vermek sabır ve azim işi gerçekten yinede çok yıpratmayın kendinizi rejim konusunda inş.tez zamanda gider kilolar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…