cevabın için teşekkür ederim rainbow.. kendimi aslında fazla sıkıyorum cunku listenin dışına cıktıgımda bu canımı sıkıyor çünkü liste bana yetiyor ne eksik ne fazla yani.kilo verdigimde asla bozmuyorum tam tersine her gun tartıldıgım için(saçmalıkkk) fazla gorundugum gunler kendımı tutamıyorumsiz sakın bunu yapmayın (
Hergün tartılman hata bence. Niye dersen dediğin gibi baktın her şey yerinde direk moral bozukluğu ve aman yiyeyim ozaman mantığı
Bence kendini çok sıkma rejim gibi değil de hayat felsefesi gibi düzene sok yeme işini.
Ben mesela çikolatayı kesmiştim ki dehşet bağımlıyımdır kilo verdiğimi hissedince hemen "aman nasıl olsa verdim yine veririm, yiyeyim benden kıymetli mi:125:" diye bir düşünceye bürünmüştüm
Şimdi napıyorum önceden tüm paketi bir açışta bitiriyorsam şimdi yarısını yiyorum
offfffffff bi 10 kilo daha versem ne olurki((((( aslında sadece biraz motivasyona ihtiyacım var siz neler yapıyorsunuz böyle dibe düştügünüz zamanlar
o dehısebılıyor bende hergun tartılmayı sevıorum bazende kılo vermek ınsanın drencnı artırıyo hergun elımde olmadn bakarım
offfffffff bi 10 kilo daha versem ne olurki((((( aslında sadece biraz motivasyona ihtiyacım var siz neler yapıyorsunuz böyle dibe düştügünüz zamanlar
Ben de tartılmaktan nefret ederim aynada ne görüyorsam o
Valla benim çok fazlam yok ama bir kilo bile alsam bunalıma girebiliyorumBen formumu en beğendiğim fotoğrafıma bakıyorum sürekli Bi'de dediğim gibi aç kalmadan sadece öğünlerin ölçülerini azalttığım için çok bunalıma girmiyorum. Mesela evde pastamı var yiyorum ama 2dilimlik yiyeceğim ince bir dilim ve gündüz yiyorum
iyiki varsınız.varsın çok sağolun gerçekten
boyum 1.73 kilom şuan 81. 70-65 olmak istiyorum senin kilon ideal kilon ve boyun kaç:) ??
çok üzüldüminşallah istediğin ideal kiloya ulaşabilirsin.kilo vermek çok keyifli birşey inşallah sende bu keyfi yaşayabilirsin:9
Bakalım inşallahcnm kılon nrmal olnca 2 kılonun hesabnı yapıosan bı cayına seker atma yıne verırsn ama bnm 20 kılo vermem lazm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?