verırım canım ben umutsuz deılım hem az yıorum hem 1 ayda 10 kılom gtti bılem :d
spora basladm gnde 6km yuruorum en azndan
1 ayda 10 kilo mu maşallah.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
verırım canım ben umutsuz deılım hem az yıorum hem 1 ayda 10 kılom gtti bılem :d
spora basladm gnde 6km yuruorum en azndan
1 ayda 10 kilo mu maşallah.
Bakalım inşallah
Kilo vermek sabır ve azim işi gerçekten yinede çok yıpratmayın kendinizi rejim konusunda inş.tez zamanda gider kilolar
evet canım Allahm hepınıze nasıp etsın ınslahh dha cok verıcem
Anlatabilir misin biraz mesela bi'günlük menünde neler var mesela, ne yiyosun, napıyosun
sabah msela salatalık lıght byaz peynr bazen 1 dlım ekmek yada yumurta
yesılcay
oglen gbı 1 myve
aksam 1 kase crba 2 kasık lıght ygrt
2.bck ltre su gnde 2 adet btkı cayı
bazende kafeın calıstrıo dye mtablızmayı 1 bardak kahve
Tamam ozaman Ben de kahvaltıda yumurta, 2-3 zeytin domates, salatalık, maydonoz yiyorum. Aralarda yeşil çay, badem. Akşamda olan yemeklerden birer kaşık gibi azar azar yiyorum ya da çorba içip kalkıyorum. Ekmek yemiyorum bu arada
Ben zaten kilo alırsam gece yediğimden alıyorum. Geç kalkıp, geç uyuduğum için pc başında sürekli ağzıma bi'şeyler atasım geliyodu çok şükür kestim çok engel olamazsam sakız atıyorum ağzıma o oyalıyo
sabah msela salatalık lıght byaz peynr bazen 1 dlım ekmek yada yumurta
yesılcay
oglen gbı 1 myve
aksam 1 kase crba 2 kasık lıght ygrt
2.bck ltre su gnde 2 adet btkı cayı
bazende kafeın calıstrıo dye mtablızmayı 1 bardak kahve
Bu kadarcık şeyle nasıl hayatta kalabiliyorsun? Tatlı isteğin olmuyor mu hiç, yemek yeme isteğini nasıl bastırabiliyorsun merak ettim. Ya da bu kadar az öğünle tüm gün yatıyorsun hiç spor yapmıyosun. Ayy kıskandım şimdi keşke ben de az yiyebilsem ama beceremiyorum
Ben de doğum sonrası kilolarımı vermeye çalışıyorum ama olmuyo ne yazık ki. Zaten gün içinde yediklerimi liste yapıp yazsam millet korkar heralde.