• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kız İsteme Kızlar Bana da Bir Akıl Verir misiniz?

arzucll

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Şubat 2011
206
3
96
Ankara
Kızlar Merhaba, uzun zamandır giremiyordum. Benim ufak bir sorunum var ve işin içinden nasıl çıkacağımı bilemiyorum, fikirlerinize ihtiyacım var.
Sevgilimle 3 buçuk yıldır birlikteyiz. Farklı şehirlerdeydik. Allah a şükür askerden sonra benim olduğum şehirde iş buldu ve yaklaşık 1 senedir burada çalışıyor. Annemle babam ayrı, annem onu tanıyor ve çokta seviyor. ( Ayrı oldukları için sık sık görüşebiliyoruz) Babam bir erkek arkadaşım olduğunu ve ciddi olduğunu biliyor. Ancak benim olduğum şehre taşındığını rahat rahat görüşebilmek için sakladık. Babam hala onu işsiz sanıyor. Gelelim sorunuma. Haziran ayında istemeye gelecekler( Yani aramızda böyle konuştuk) İstemeye geldiklerinde babam yaklaşık 1 senedir burada çalıştığını öğrenecek ve ben onun tabiri caizse saf yerine konulmasını istemiyorum, ama şimdi söylersem de hazirana kadar beni çok sıkacak biliyorum. Siz olsanız nasıl ve ne zaman söylerdiniz? Şimdiden tşkr ederim.:kkk:

bir an önce söylerdim ne kadar geç davranırsan o kadar sana zarar keşke en baştan söyleseydin canım

kızlar yorumlarınız için tşkr ederim. Evet söylemeliyim benimde içim hiç rahat değil. Offf bu evlilik işleri ne kadar zormuş. Şimdiden hissetmeye başladım :(

Back