hemen bi kalaycı aramaya başlicam..tşk.ed.Çaydanlık falan parlatan yerler var, oralar parlatıyor. Bu tarz tencereler, tavalar bulaşık makinesine atılmaz. Aklınızda bulunsun. Eskiden kalaycılar vardı, bulunduğunuz çevrede mutlaka vardır kıyıda köşede bir kalaycı. Telaş etmeyin, kalaycı hemen halleder.
Nasıl yani? İçi boyalı mı, beyaz falan gibi? Yok değilse şu bulaşık telleri var ya, metal gibi görünüyor, onunla temizlesen düzelir bence.ya annemin bi tenceresi var annem emaye diyo ama şu eski demir gb.olamlar varya onlardan işte..geçen akşam içine bişeyler koyup verdi bana pırıl pırıl parlayan bi tencere sonra ben makinaya attım yıkandı bi çıktı sonra içi siyahlaşmış...dün annem görünce çıldırdı nasıl yaparsan yap aynısı gb.geri ver dedi bana napiim ben şimdi nasıl beyazlar o?çalıştığım yerde bi abla fayla dedi bana faylamak nasıl oluyo onuda bilmiyorum.....
he kız bende diyorum bakır tencereleri bir şey yapıyorlardı neydi neydi konu sahibesi onu kastetmiş zannımcaFaylamak değil de kalaylamak Olmasın o?
Annesinin tepkisi fay hattı deprem etkisi yarattığı için, karıştırdı terimleri sanırım :)he kız bende diyorum bakır tencereleri bir şey yapıyorlardı neydi neydi konu sahibesi onu kastetmiş zannımca
Böyl birşey de mi varmış?
Böyl birşey de mi varmış?
Bir yaşıma daha girdim. :)
Çok da genç DeğilimYaş kaç bebeğim
Gençler bilmez bunu
varmış ya bende gördüm şok oldum çok cahiliz keşke ölsekBöyl birşey de mi varmış?
Bir yaşıma daha girdim. :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?