- 5 Şubat 2024
- 60
- 11
- 3
- 26
- Konu Sahibi parla kusu
kızlar daha öncede açtığım konu da belirtmiştim eşim annesi ve babasından aldığı maaşı saklamıyorken ben ondan bir kere evimize giren çıkan ne nedir diye herkese tam net bir şey söylemesek bazı şeyler ikimiz arasında kalsa olur mu diye rica etmiştim oda bana annesi ve babasından bunu gizlerse kendisini kötü hissedeceğini en azından sadece anne babasına söylemek istediğini belirtti neyse bunu saklama ihtiyacı duymazken ailesinden özellikle babasından bizim gezdiğimiz farklı şehirlere gittiğimiz şeyleri saklamak istiyor. Bu akşam normal bir şekilde konuşurken diğer ay için ufak bir seyahat yapmak istiyoruz bana onu ima ederek gittiğimiz yerde paylaşım yapmamı istemediğini söyledi bunu insanların gözüne sokmayalım dedi bende ona ben insanların gözüne sokmuyorum kimseye gittiğim yeri duyuruyorum ama insanlar beni takip ediyorsa ben gittiğim yerde paylaşacak bir fotoğraf çekiyorsam bunu neden daha paylaşmayayım diye tepki gösterdim çünkü annesi evli olan ablası bunlar yaptığı tatili gezdiği yerleri saklamıyorlar baya bir tartıştık kavga hararetlendi kendini benim bunu saklamakla bir şey kaybetmeyeceğimi benim mutluluğum için bunu yapabileceğimi söyleyerek savunuyor ama benim gerçekten kimseden 5 kuruş para istemezken borcumuz harcımız yokken ve ayrıca her ay birikim yapabilirken sırf insanlar ne der diye maaşımızı gelirimizi giderimizi çok rahat soran ailesinden bunu saklamak çok zoruma gidiyor lütfen bana akıl verin biraz uzun oldu