Günaydın canlarım..
Daha önceki konularımda, en yakın arkadaşımın eski sevgilimle evlendiğini ve beni düğününe davet etmediğini anlatmıştım.. (Okumak isteyenler icin:
http://www.kadinlarkulubu.com/derdim-var/605772-yanlis-dusunuyorum.html)
Eşim bazen soruyor, niye seni davet etmedi, birşey mi oldu diye.... Bende diyemedim ki, eski sevgilimle evlendiği icin konuşmuyoruz artık diye..
Eşimle ilk cıkmaya başladığım zaman, ben salak nil, eski sevgilimin fotoğrafını cüzdanımdan cıkartmasını unutmuşum ve eşim o fotoğrafı bulmuştu.. Adını sordu sadece, başka birşey sormadı ama anladı ve dedi ki, bu konular hakkında kesinlikle konuşmak istemiyorum, benden önce sevgililerinde olduysa bilmek istemiyorum, ben senin ilkinim dedi.. Bu konu tabi böyle kapandı!!!
Kiz arkadaşım evlenirken, eşim evleneceği kişinin adını öğrenmiş ve bana soruyordu, adı x miş, sen tanıyormusun falan diye.. Sanki şüpheleniyormuş gibi, yada bana öyle geliyordu.. Ben yine tanımadığımı söyledim...
Sorun şu ki, bugün ortak bir arkadaşımızın düğünü var, eski kız arkadaşım eşiyle birlikte o düğünde olacak, tabi ki bizde gideceğiz..
Eşim ya onu tanırsa diyorum?! Bana sorarsa o adam yüzünden mi küstünüz?? Bana niye demedin??, derse.. Ben ne cevap vereceğim.. Belkide tanımaz boşuboşuna kuruntu yapıyorum.. Ama bilmiyorum işte!!!
Bana yardım edin.. Eşim tanırsa ve bana sorarsa Nasıl cevap vereceğim.. Dünden beri zaten, arkadaşının eşini tanıyacağız artık deyip duruyor!!
Cevablarınız icin şimdiden tşk ederim, benim cıkmam lazım acil.. Zaman buldukca girip bakacagım..
Sevgilerle
Nil