How to install the app on iOS

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Not: This feature may not be available in some browsers.

Kizlar bana acil yardım

zinzz

Üye
Kayıtlı Üye
21 Nisan 2022
82
9
18
Kizlar çok acil birkaç fikire ihtiyacim var kayinvalimle gorumcem bayramda yazlığa gidiceklerms benimde gelmemi istiyolar ama hiç mi hiçç gitmek istemiyorum rahat değilim onların yanında ve acayip geriliyorum çocuklarım da durmuyor zaten başka biryerde ne desem sizce nasıl bir bahane uydursam herşeye küsen darılan tipler buarada 😒

Kizlar çok acil birkaç fikire ihtiyacim var kayinvalimle gorumcem bayramda yazlığa gidiceklerms benimde gelmemi istiyolar ama hiç mi hiçç gitmek istemiyorum rahat değilim onların yanında ve acayip geriliyorum çocuklarım da durmuyor zaten başka biryerde ne desem sizce nasıl bir bahane uydursam herşeye küsen darılan tipler buarada 😒
Bu senenin trend bahanesi; korona😅 Kimsede bişey diyemiyor koronayım diyince🙈😅

Gelmek istemiyorum demeniz daha iyi bahane bulmak yerine canım

daha önce hep gider miydiniz bayramlarda, o zamanlar çocukların hali nasıldı gittiğinizde

daha önce hep gider miydiniz bayramlarda, o zamanlar çocukların hali nasıldı gittiğinizde
Hayır ilk defa gidicez yazlığa, ve kısa bir süre önce kayın ailesiyle bir tatsızlık oldu aramizda o yüzden hiç gitmek istemiyorum çocuklarım hareketli biraz

Bayramda evimizde dinlenicez ailece, çocuklar da başka yerde durmuyor zaten size iyi eğlenceler.
Küsen küssün darılan darılsın

şu kayınvalıdeler neden bunaltır anlamıyorum,
bızımkılerde ılla burda kalın dıcekler sımdı bayramın ılk günü ,
onlara kalsa uc gun kalsam yıne sorun yok gercıde.
çocuklar durmuyor , gelecek misafirlerimiz olacak deyin.

Bayramda evimizde dinlenicez ailece, çocuklar da başka yerde durmuyor zaten size iyi eğlenceler.
Küsen küssün darılan darılsın
Kendi annem hasta onun evinde bIle yatılı kalamıyorum gorumcem de diyorki senin bu kızın çok şımarık oldu nasıl bir huyu var böyle

Çocuklar çok hareketli biliyorsunuz sizede banada rahat vermezler yattıkları yeri yadirgiyorlar siz gidin biz gelmicez diyin

Back