Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Pik yapmış gıbı olur aynı koyulukta ama bu gebelıgı kanıtlamaz da eger yaptıysan resım olarak da paylas daha net görurruz kac gun var mesala adete bunu da sorayım inşallah vardırAşklarım neden cevap vermiyorsunuz
Aşkım Allah izin verirse bu geceyi saymazsak 2 günüm kaldı 3 gün önce yani regle 5 gün varken kanamam oldu peçeteye silince gördüm adet oldum sandım ped taktım 3 gündür adet olcam sanıyorum olmadım anlık gördüm ve bitti yerleşme kanaması diye bir şey varmış ondan bahsediliyor tecrübesizim bilmiyorum kendimi de umutlandırmak asla istemiyorumPik yapmış gıbı olur aynı koyulukta ama bu gebelıgı kanıtlamaz da eger yaptıysan resım olarak da paylas daha net görurruz kac gun var mesala adete bunu da sorayım inşallah vardır
Hadi inşallah ya benide heycanlandırdın vallahi varsa elınde yap hemen görelımAşkım Allah izin verirse bu geceyi saymazsak 2 günüm kaldı 3 gün önce yani regle 5 gün varken kanamam oldu peçeteye silince gördüm adet oldum sandım ped taktım 3 gündür adet olcam sanıyorum olmadım anlık gördüm ve bitti yerleşme kanaması diye bir şey varmış ondan bahsediliyor tecrübesizim bilmiyorum kendimi de umutlandırmak asla istemiyorum
Aynen haklısınız pik demek yani ikisi de aynı koyuluk da demiPik gibi oluyor regle yakın. Hcg yapıyolar bunun üzerine ve pozitif çıkıyor. Ama her regle yakın pik gebelik demek değil.
Ya öyle bi olay binde bör oluyor. En iyisi gebelik testiKızlar ovulasyon testiyle gebe olduğunu öğrenenler çarmış doğru mu acaba bu öyleyse bile nasıl çıkıyor mesela test sonucu
Ay elimde ovulasyon testi var ama nereye koydugumu unuttum ödüm patlıyor yapmaya ya ikisi de silik çıkarsa yumurtlama dönemlerini takip eder gibi falan koyu çıkmazsa ödüm kopuyorHadi inşallah ya benide heycanlandırdın vallahi varsa elınde yap hemen görelım
Doğru aynenYa öyle bi olay binde bör oluyor. En iyisi gebelik testi
Bizi çatlatcan burda vallahbiride bınde bır olur yazmıs yüzde 60 öyle ogrenıyor cıkan var evet aynı olupda adet olam da var o ayrı ama çoğu kadınlarımız ögrenıyor böyle o yuzden asla ihtimal düşük değildir ztn yaparsın baktın aynı gebelik testı al ama kaset al erken gebelikler pek guven yokAy elimde ovulasyon testi var ama nereye koydugumu unuttum ödüm patlıyor yapmaya ya ikisi de silik çıkarsa yumurtlama dönemlerini takip eder gibi falan koyu çıkmazsa ödüm kopuyor
Aaaa kimisi erken gebelik alın kaset değil diyolarBizi çatlatcan burda vallahbiride bınde bır olur yazmıs yüzde 60 öyle ogrenıyor cıkan var evet aynı olupda adet olam da var o ayrı ama çoğu kadınlarımız ögrenıyor böyle o yuzden asla ihtimal düşük değildir ztn yaparsın baktın aynı gebelik testı al ama kaset al erken gebelikler pek guven yok
Vallahi ben burada kime ne dediysem hepsi bana teşekkür etti emin ol kaset test daha iyi erken gebelik testınde cok asırı yalancı cıkaran var en iyisde ztn 250tl olan onu alana kadar kan ver daha ıyı ıkı adet farklı marka kaset al farklı eczaneden uzulmenı istemıyorum ama tabi sen istersen erken al ama bu sefer kafan cok karısıcak ben çelişkide kalmanı ıstemedım varsa kasette mutlaka cıkarAaaa kimisi erken gebelik alın kaset değil diyolar
Ay beklesem mi beklemesem mi çıldırıcamVallahi ben burada kime ne dediysem hepsi bana teşekkür etti emin ol kaset test daha iyi erken gebelik testınde cok asırı yalancı cıkaran var en iyisde ztn 250tl olan onu alana kadar kan ver daha ıyı ıkı adet farklı marka kaset al farklı eczaneden uzulmenı istemıyorum ama tabi sen istersen erken al ama bu sefer kafan cok karısıcak ben çelişkide kalmanı ıstemedım varsa kasette mutlaka cıkar
Son 3gün kaldı ıstersn şüphende var al kasete bak cunku oyle de boyle de ıcını yıyıp durcan en azından ögrenmıs olursun ınsallah vardır yaAy beklesem mi beklemesem mi çıldırıcam
Sanırım bana atıfta bulunuyorsunuz.Hamileliğimi öğrendiğimde ovülasyon testi yaptığımda pik olmamıştı bile. LH seviyesi biz kadınlar da her zaman olan bir şey olduğu için pike çok yakın da çıkabilir. Bir kadın ayda 2 kez de yumurtlayabilir. Ovülasyon testiyle hamileliği öğrenmek her zaman olmuyor bu yüzden. Ard arda pik çıkan ovülasyon testlerinde bile pcos teşhisi konulabiliyor. Burada ki arkadaşımızı da doğru yönlendirmek bir mesele haline gelmiştir. İnanın umut dünyası ve bir şeylere tutunmaya çalışıyoruz. En doğru sonucu bence kan tahlilinde ve beklediğiniz adet tarihini 1-2 gün geçince tesste öğrenebilirsiniz. Geç döllenme de olabilir,yerleşme de olabilir. Bende yerleşme kanamasını regl sanarak gebe olduğumu öğrenmiştim. Umarım ki Allahım kucağınızı en kısa zamanda hayırlısıyla doldururBizi çatlatcan burda vallahbiride bınde bır olur yazmıs yüzde 60 öyle ogrenıyor cıkan var evet aynı olupda adet olam da var o ayrı ama çoğu kadınlarımız ögrenıyor böyle o yuzden asla ihtimal düşük değildir ztn yaparsın baktın aynı gebelik testı al ama kaset al erken gebelikler pek guven yok
Evet onu bende dedım o tam bellı etmez ama ogrenen de var dıye en saglıklısı test cıkarsa kan ya canımsın rabbim evladını sana bağışlasın inşallah ben hıc bakmadım o sekılde kasetle öğrendim bızde yenıyız ama korkuyorum da agrılarım var karnıma vuran aslında karnıma degıl ama böbregıme vuruyor gıbı aynı izahda sırtıma vuran benım pek umudum yokkese etrafında kucuk kanamalar da var dedı inşallah hayırlısı ile geçer duan ıcın çok cok teşşekkur ederım cok ihtiyaçm varSanırım bana atıfta bulunuyorsunuz.Hamileliğimi öğrendiğimde ovülasyon testi yaptığımda pik olmamıştı bile. LH seviyesi biz kadınlar da her zaman olan bir şey olduğu için pike çok yakın da çıkabilir. Bir kadın ayda 2 kez de yumurtlayabilir. Ovülasyon testiyle hamileliği öğrenmek her zaman olmuyor bu yüzden. Ard arda pik çıkan ovülasyon testlerinde bile pcos teşhisi konulabiliyor. Burada ki arkadaşımızı da doğru yönlendirmek bir mesele haline gelmiştir. İnanın umut dünyası ve bir şeylere tutunmaya çalışıyoruz. En doğru sonucu bence kan tahlilinde ve beklediğiniz adet tarihini 1-2 gün geçince tesste öğrenebilirsiniz. Geç döllenme de olabilir,yerleşme de olabilir. Bende yerleşme kanamasını regl sanarak gebe olduğumu öğrenmiştim. Umarım ki Allahım kucağınızı en kısa zamanda hayırlısıyla doldurur
Oy rabbim en hayırlısını nasip etsin inşallah içinizi ferah tutun dualarım sizinleEvet onu bende dedım o tam bellı etmez ama ogrenen de var dıye en saglıklısı test cıkarsa kan ya canımsın rabbim evladını sana bağışlasın inşallah ben hıc bakmadım o sekılde kasetle öğrendim bızde yenıyız ama korkuyorum da agrılarım var karnıma vuran aslında karnıma degıl ama böbregıme vuruyor gıbı aynı izahda sırtıma vuran benım pek umudum yokkese etrafında kucuk kanamalar da var dedı inşallah hayırlısı ile geçer duan ıcın çok cok teşşekkur ederım cok ihtiyaçm var
Sanırım bana atıfta bulunuyorsunuz.Hamileliğimi öğrendiğimde ovülasyon testi yaptığımda pik olmamıştı bile. LH seviyesi biz kadınlar da her zaman olan bir şey olduğu için pike çok yakın da çıkabilir. Bir kadın ayda 2 kez de yumurtlayabilir. Ovülasyon testiyle hamileliği öğrenmek her zaman olmuyor bu yüzden. Ard arda pik çıkan ovülasyon testlerinde bile pcos teşhisi konulabiliyor. Burada ki arkadaşımızı da doğru yönlendirmek bir mesele haline gelmiştir. İnanın umut dünyası ve bir şeylere tutunmaya çalışıyoruz. En doğru sonucu bence kan tahlilinde ve beklediğiniz adet tarihini 1-2 gün geçince tesste öğrenebilirsiniz. Geç döllenme de olabilir,yerleşme de olabilir. Bende yerleşme kanamasını regl sanarak gebe olduğumu öğrenmiştim. Umarım ki Allahım kucağınızı en kısa zamanda hayırlısıyla doldurur