• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızlar bakın ne buldum.artık bir şey alırken bakmadan almayacağım!

bu site yerine ewg cosmetics database den kozmetik ürünlerine ve kimyasallara bakmanızı öneririm ewg daha ayrıntılı bilgi veriyor çeşitli bilimsel raporları örneğin fda nın bilgilerini yayınlıyor kâr amacı gütmeyen, insanları ve çevreyi koruma amaçlı bir oluşum.. kozmetik ürünlerin ve kimyasalların 0 dan 10 kadar değerlendirmesi var ona göre alışveriş yapıyorum ben..

ALMAK İSTEDİĞİNİZ KOZMETİĞİN İÇİNDE NE VAR BAKMAK İÇİN Cosmetics ingredients search ADRESİNE GİRİN
SAYFADA "PROUCT SEARCH" yerine ürünün adını yazın...
Çıkan listede ürüne tıklayın ve içindeki maddelerin karşısında bulunan renkli işaretlere bakın..

KIRMIZI OLANLAR zararlı maddelerdir.
Sarı olanlar ŞÜPHELİ veya TAHRİŞ YAPABİLEN,
Yeşil olanlar da GÜVENLİ demektir..
Ürün içeriğini bu şekilde görebilir ev karar verebilirsiniz..:kkk:

cok tesekkürler cok faydalı bi paylaşm olmuş

Kizlar paraben zararli degİl mı neden diğerlerinde işaret varken onun karşısında kırmızı yok? Hatta sarı ya da yeşil de yok
O siteye yorum yazabilen İngilizce bilen birisi sorabilir mı acaba?:44:

bu site yerine ewg cosmetics database den kozmetik ürünlerine ve kimyasallara bakmanızı öneririm ewg daha ayrıntılı bilgi veriyor çeşitli bilimsel raporları örneğin fda nın bilgilerini yayınlıyor kâr amacı gütmeyen, insanları ve çevreyi koruma amaçlı bir oluşum.. kozmetik ürünlerin ve kimyasalların 0 dan 10 kadar değerlendirmesi var ona göre alışveriş yapıyorum ben..

türkçe değil çevrilmiş sayfalarda da tarzanca sanki anlaşılması güç.. türkçe yazılmış bi yer yok mu??

türkçe değil çevrilmiş sayfalarda da tarzanca sanki anlaşılması güç.. türkçe yazılmış bi yer yok mu??

maalesef yok. Türkiye'nin bakanlığında bile denetim yok ki böyle bilgilendirme amaçlı site olsun. firmalar zararlı ürünleri satamadıklarında bizim gibi ülkelere indirim adı altında satıyorlar.

ama türkçe içerik için bloglara bakabilirsin çeviri yapan olmuştur.

maalesef yok. Türkiye'nin bakanlığında bile denetim yok ki böyle bilgilendirme amaçlı site olsun. firmalar zararlı ürünleri satamadıklarında bizim gibi ülkelere indirim adı altında satıyorlar.

ama türkçe içerik için bloglara bakabilirsin çeviri yapan olmuştur.

teşekkürler çok faydalı oldu...

canım bu site daha kapsamlı gerçekten çok teşekkür ederim

ALMAK İSTEDİĞİNİZ KOZMETİĞİN İÇİNDE NE VAR BAKMAK İÇİN Cosmetics ingredients search ADRESİNE GİRİN
SAYFADA "PROUCT SEARCH" yerine ürünün adını yazın...
Çıkan listede ürüne tıklayın ve içindeki maddelerin karşısında bulunan renkli işaretlere bakın..

KIRMIZI OLANLAR zararlı maddelerdir.
Sarı olanlar ŞÜPHELİ veya TAHRİŞ YAPABİLEN,
Yeşil olanlar da GÜVENLİ demektir..
Ürün içeriğini bu şekilde görebilir ev karar verebilirsiniz..:kkk:

Öncelikle böyle bir buluş işin tebrikler :) bu güzel ve hepimizin işine yarayacak bilgiyi bizimle paylaştığın içinde teşekkürler :)

Ben denedim ve kullandığım ürünlerin zararsız olduklarını görmek beni çok memnun etti :) bundan sonra da herhangi bir kozmetik ürünü alırken kontrol etmeden almam...

johnson baby oil bile riskli. ona çok güveniyodum halbuki :))
simdi bir tane bile sarı veya kırmızı çıksa dahi riskli yanı dogru mudur?
ayrıca çok faydalı olmuş teşekkürler :)

Son düzenleme:
Back