• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızlar bakın ne buldum.artık bir şey alırken bakmadan almayacağım!

ALMAK İSTEDİĞİNİZ KOZMETİĞİN İÇİNDE NE VAR BAKMAK İÇİN Cosmetics ingredients search ADRESİNE GİRİN
SAYFADA "PROUCT SEARCH" yerine ürünün adını yazın...
Çıkan listede ürüne tıklayın ve içindeki maddelerin karşısında bulunan renkli işaretlere bakın..

KIRMIZI OLANLAR zararlı maddelerdir.
Sarı olanlar ŞÜPHELİ veya TAHRİŞ YAPABİLEN,
Yeşil olanlar da GÜVENLİ demektir..
Ürün içeriğini bu şekilde görebilir ev karar verebilirsiniz..:kkk:

süpermiş :)teşekkürler arkadaşım

ALMAK İSTEDİĞİNİZ KOZMETİĞİN İÇİNDE NE VAR BAKMAK İÇİN Cosmetics ingredients search ADRESİNE GİRİN
Çıkan listede ürüne tıklayın ve içindeki maddelerin karşısında bulunan renkli işaretlere bakın..

teşekürler güzel paylaşım...

bencede süper bir paylaşım hemen kendi kullandığım ürüne baktım kaliteli olmasına karşın kanserojen madde içeriyor. şok oldum!! bir daha kullanmayacağım =/

canım birşey sormak istiyorum bu sitenin güvenilirlik oranı tam olarak nedir? çünkü doğal olarak bahsedilen bir kaç ürüne baktım onlarda da zararlı maddeler var. =S

canım birşey sormak istiyorum bu sitenin güvenilirlik oranı tam olarak nedir? çünkü doğal olarak bahsedilen bir kaç ürüne baktım onlarda da zararlı maddeler var. =S

bütün dünya kullanıyomuş.evet organik diye bize yutturulan ürünlerin içeriğine bakınca kimyasalları görüyoruz zaten.sitedeki bilgiler doğru.biz kandırılıyoruz zannımca.çünkü tamamen organik olsa 3 yada en fazla 4 ay içinde tüketilmesi lazım ama biliyosun daha uzun süre dayandırmak için katıyolar bissürü bişi.ben kendim meyveli tonik hazırlamıştım 1 ay dayanmadı mesela.koktu rengi değişti atmak zorunda kaldım

Son düzenleme:
bütün dünya kullanıyomuş.evet organik diye bize yutturulan ürünlerin içeriğine bakınca kimyasalları görüyoruz zaten.sitedeki bilgiler doğru.biz kandırılıyoruz zannımca.çünkü tamamen organik olsa 3 yada en fazla 4 ay içinde tüketilmesi lazım ama biliyosun daha uzun süre dayandırmak için katıyolar bissürü bişi.ben kendim meyveli tonik hazırlamıştım 1 ay dayanmadı mesela.koktu rengi değişti atmak zorunda kaldım

hımm...bende siteyi araştırdım biraz senden cevap gelmeden önce haklısın bir çok kişi kullanıyormuş siteyi. teşekkür ederim bilgiler için. şimdi almayı düşündüğüm ürünlere baktım bir çoğu elendi maalesef =(

Teşekkürler , ban de deniycem

iyi hosta bu yeni birsey deyilki , bizde yillardir var ,hatta fransizca bilen arkadaslar varsa bilirler mesela Le Flacon sitesinde

Back