Kızlar bakın ne buldum.artık bir şey alırken bakmadan almayacağım!

süpermiş :)teşekkürler arkadaşım

teşekürler güzel paylaşım...

bencede süper bir paylaşım hemen kendi kullandığım ürüne baktım kaliteli olmasına karşın kanserojen madde içeriyor. şok oldum!! bir daha kullanmayacağım =/

canım birşey sormak istiyorum bu sitenin güvenilirlik oranı tam olarak nedir? çünkü doğal olarak bahsedilen bir kaç ürüne baktım onlarda da zararlı maddeler var. =S

canım birşey sormak istiyorum bu sitenin güvenilirlik oranı tam olarak nedir? çünkü doğal olarak bahsedilen bir kaç ürüne baktım onlarda da zararlı maddeler var. =S

bütün dünya kullanıyomuş.evet organik diye bize yutturulan ürünlerin içeriğine bakınca kimyasalları görüyoruz zaten.sitedeki bilgiler doğru.biz kandırılıyoruz zannımca.çünkü tamamen organik olsa 3 yada en fazla 4 ay içinde tüketilmesi lazım ama biliyosun daha uzun süre dayandırmak için katıyolar bissürü bişi.ben kendim meyveli tonik hazırlamıştım 1 ay dayanmadı mesela.koktu rengi değişti atmak zorunda kaldım

Son düzenleme:

hımm...bende siteyi araştırdım biraz senden cevap gelmeden önce haklısın bir çok kişi kullanıyormuş siteyi. teşekkür ederim bilgiler için. şimdi almayı düşündüğüm ürünlere baktım bir çoğu elendi maalesef =(

Teşekkürler , ban de deniycem

iyi hosta bu yeni birsey deyilki , bizde yillardir var ,hatta fransizca bilen arkadaslar varsa bilirler mesela Le Flacon sitesinde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…