Gebeliğe Hazırlık Kızlar bakarmısınızzzz ???

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ya bıgün 16 gün gecikmem var gebelik testi yapıyorum negatif çıkıyor o zaman hamilelik yoktur dimi kan testi yapsam çıkmaz herhalde

Ya bıgün 16 gün gecikmem var gebelik testi yapıyorum negatif çıkıyor o zaman hamilelik yoktur dimi kan testi yapsam çıkmaz herhalde
Canım 16 gün gecikme demek altı haftalık yani bir buçuk aylık bebek demek onun da testte çıkmama ihtimali yok farklı markalar kullanarak testi tekrar et bence veyahut en sağlam olanı kan vermek. Adet gecikmesine başta gebelik olmak üzere çok şey sebep olabilir

Geç dölleme olabilir benmki 21. Gün yumurtlama görmüştüm

Geç dölleme olabilir benmki 21. Gün yumurtlama görmüştüm
Kuzum ben de Şubat ayında hamile kaldım tam 21. Günde yumurtlama gördüm. Evet hamile de kaldım doktorum da geç döllenme dedi. Yumurtlamadan sekiz gün sonra hassas gebelik testinde çok silik olarak çıkmıştı. Yani böyle umudunu kırmak gibi oluyor maalesef ama yani bu kadar zamanda çıkmaması da ayrı bir şey

Kürtajdan be kadar süre sonra size genetik test önerdi bana adet görünce git dedi doktor daha önce yaptıramaz mıyız ki

Kürtajdan be kadar süre sonra size genetik test önerdi bana adet görünce git dedi doktor daha önce yaptıramaz mıyız ki
Banada adetliyken gel dedi şimdi bekliyorum daha önceden yapılmıyo malesef değerler o zaman bakılıyomus randevu almadan git

Canım hiçbir fikrim yok bana adetten sonra dedi. Yani hormonların en tamamen normale dönmesi vakit alır bence de beklemek daha sağlıklı. Ben de adetimi bekliyorum bakalım ne zaman olacak biter bitmez randevu için arayacağım.

Birşey dicem hormon testiyle genetik test aynı şey mi yoksa farklı mı
Hayır tamamen farklı. Hormon testinde sizin vücudunuzda salgılanan hormonların kandaki veya idrardaki ölçümü yapılır. Genetik testinde ise genler yoluyla gelen bir hastalık ya da rahatsızlık vs var mı diye bakılır yani çok daha ciddi ve maliyetli bir test. Hormon testini sağlık ocağı bile yapıyor

Genetik testini istesem yaparmı doktorum yarın hormon testi yaptırcam adetliyken gel demişti

Birde kan mı alınıyor nasıl alıyorlarlar hormon testini

Genetik testini istesem yaparmı doktorum yarın hormon testi yaptırcam adetliyken gel demişti
Özelde istediğinde yapıyorlarmış ama çok pahalı. Zaten maliyetli bir test olduğu için devlet hastanelerinde iki üç düşükten önce göndermiyorlarmiş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…