Ben kürtajımı yapan devletteki doktoruma gittim daha önce kimyasal gebelik yaşadım bu da boş gebelik oldu dedim. Eşinizle bir kan verin genetik testi yapın dedi. Aklınızda bulunsun belki yaptırmak istersiniznormalse devletteki doktorlar iki üç kayıptan önce gerek duymuyorlar böyle bir şeye ama gel de yaşayana sor eşimle test yaptıracağız artık hayırlısı olsun
Ya bıgün 16 gün gecikmem var gebelik testi yapıyorum negatif çıkıyor o zaman hamilelik yoktur dimi kan testi yapsam çıkmaz herhaldeMesajınızı şimdi okudumkuzum sabır işi bu maalesef. Ovulasyonla ilk denemede de hamile kalan var, üç denemede de beş denemede de.... Sabır gerektiriyor Hep hayırlısını dile. Hayırlı olanı sağlıklı olanı Allah istediği zaman nasip etsin,
Canım 16 gün gecikme demek altı haftalık yani bir buçuk aylık bebek demek onun da testte çıkmama ihtimali yokYa bıgün 16 gün gecikmem var gebelik testi yapıyorum negatif çıkıyor o zaman hamilelik yoktur dimi kan testi yapsam çıkmaz herhalde
Geç dölleme olabilir benmki 21. Gün yumurtlama görmüştümCanım 16 gün gecikme demek altı haftalık yani bir buçuk aylık bebek demek onun da testte çıkmama ihtimali yokfarklı markalar kullanarak testi tekrar et bence veyahut en sağlam olanı kan vermek. Adet gecikmesine başta gebelik olmak üzere çok şey sebep olabilir
Kuzum ben de Şubat ayında hamile kaldım tam 21. Günde yumurtlama gördüm. Evet hamile de kaldım doktorum da geç döllenme dedi. Yumurtlamadan sekiz gün sonra hassas gebelik testinde çok silik olarak çıkmıştı. Yani böyle umudunu kırmak gibi oluyor maalesef ama yani bu kadar zamanda çıkmaması da ayrı bir şeyGeç dölleme olabilir benmki 21. Gün yumurtlama görmüştüm
Geç dölleme olabilir benmki 21. Gün yumurtlama görmüştüm
Geç dölleme olabilir benmki 21. Gün yumurtlama görmüştüm
Canım yumurtlamadan sonra 7. ve 9. gün yaptığım testlerGeç dölleme olabilir benmki 21. Gün yumurtlama görmüştüm
Bugün yaptım yine yok idrar enfeksiyonundan olabilir mi acabaCanım yumurtlamadan sonra 7. ve 9. gün yaptığım testler
Canım sanmıyorum farklı sebepleri olabilir.Bugün yaptım yine yok idrar enfeksiyonundan olabilir mi acaba
Kürtajdan be kadar süre sonra size genetik test önerdi bana adet görünce git dedi doktor daha önce yaptıramaz mıyız kiBen kürtajımı yapan devletteki doktoruma gittim daha önce kimyasal gebelik yaşadım bu da boş gebelik oldu dedim. Eşinizle bir kan verin genetik testi yapın dedi. Aklınızda bulunsun belki yaptırmak istersiniznormalse devletteki doktorlar iki üç kayıptan önce gerek duymuyorlar böyle bir şeye ama gel de yaşayana sor eşimle test yaptıracağız artık hayırlısı olsun
Banada adetliyken gel dedi şimdi bekliyorum daha önceden yapılmıyo malesef değerler o zaman bakılıyomus randevu almadan gitKürtajdan be kadar süre sonra size genetik test önerdi bana adet görünce git dedi doktor daha önce yaptıramaz mıyız ki
Canım hiçbir fikrim yok bana adetten sonra dedi. Yani hormonların en tamamen normale dönmesi vakit alır bence de beklemek daha sağlıklı. Ben de adetimi bekliyorum bakalım ne zaman olacak biter bitmez randevu için arayacağım.Kürtajdan be kadar süre sonra size genetik test önerdi bana adet görünce git dedi doktor daha önce yaptıramaz mıyız ki
Zaten kürtaj olalı 24 gün oldu merakla bekliyorum ne zamaj olacak diye. çok geçmiş olsun bu aradaKürtajdan be kadar süre sonra size genetik test önerdi bana adet görünce git dedi doktor daha önce yaptıramaz mıyız ki
Sizin en son gecikme vardı ne oldu merak ettimBanada adetliyken gel dedi şimdi bekliyorum daha önceden yapılmıyo malesef değerler o zaman bakılıyomus randevu almadan git
Bugün adet oldum yarın hormon için hastaneye gidicemSizin en son gecikme vardı ne oldu merak ettim
Birşey dicem hormon testiyle genetik test aynı şey mi yoksa farklı mıSizin en son gecikme vardı ne oldu merak ettim
Hayır tamamen farklı. Hormon testinde sizin vücudunuzda salgılanan hormonların kandaki veya idrardaki ölçümü yapılır. Genetik testinde ise genler yoluyla gelen bir hastalık ya da rahatsızlık vs var mı diye bakılır yani çok daha ciddi ve maliyetli bir test. Hormon testini sağlık ocağı bile yapıyorBirşey dicem hormon testiyle genetik test aynı şey mi yoksa farklı mı
Genetik testini istesem yaparmı doktorum yarın hormon testi yaptırcam adetliyken gel demiştiHayır tamamen farklı. Hormon testinde sizin vücudunuzda salgılanan hormonların kandaki veya idrardaki ölçümü yapılır. Genetik testinde ise genler yoluyla gelen bir hastalık ya da rahatsızlık vs var mı diye bakılır yani çok daha ciddi ve maliyetli bir test. Hormon testini sağlık ocağı bile yapıyor
Birde kan mı alınıyor nasıl alıyorlarlar hormon testiniHayır tamamen farklı. Hormon testinde sizin vücudunuzda salgılanan hormonların kandaki veya idrardaki ölçümü yapılır. Genetik testinde ise genler yoluyla gelen bir hastalık ya da rahatsızlık vs var mı diye bakılır yani çok daha ciddi ve maliyetli bir test. Hormon testini sağlık ocağı bile yapıyor
Özelde istediğinde yapıyorlarmış ama çok pahalı. Zaten maliyetli bir test olduğu için devlet hastanelerinde iki üç düşükten önce göndermiyorlarmişGenetik testini istesem yaparmı doktorum yarın hormon testi yaptırcam adetliyken gel demişti
Daha önce düşüğünüz var mı kiGenetik testini istesem yaparmı doktorum yarın hormon testi yaptırcam adetliyken gel demişti