Gebeliğe Hazırlık Kızlar bakarmısınızzzz ???

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bu arada attığım foto 4+4 günlük daha düşün yani

Amin inşallah ben umudumu kaybetmicem Rabbim bize ne zaman nasip ederse onu beklicem umarım çok beklemeyiz

Ayyy evet canım ya zaten Aralık ayında ilk defa kdd cuya gittim ömrüm boyunca dr bana tuhaf bi şekilde baktı yüzüme muayene etti alttan sende enfeksiyon var bugünlerde yumurtlama günlerin önce enfeksiyonun geçmesi lazım dedi klomen den sonra kontrole gittim o zaman dedi çok bağırdım muayenede fitil verdi iki gün üst üste koydum sonra Ocak ayında başka bir dr a gittim memlekette oda bana fitil verdi bu başkaydı 3 tane eşime bana hap verdi enfeksiyon için bana birde travazol diye krem verdi genital için bu kez 22 günde adet oldum enfeksiyon kalmamış tı çünkü

Sendedemi enfeksiyon vardı bu idrar yolu enfeksiyonumuydu
Sonra ocakta aynı sonraki dr a hsg yaptırdım yaşadığım yerdeki sular çamurlu akmaya başladı geç saat olunca su da alamadım dışardan 1 gün içtiğim o su yine bende idrar yolu enfeksiyonu yaptı Tam bitti derken devlet hastanesine gittim idrar testi verdim bata 5 gün kaldı diye içmedim bat gecikti arkasından evde test yaptım tek çizgi çıktı 12.gün Aralık ayında klomen kullandım tekrar yazsın diye gittim dr a kan testi verdim kanda çıktı ve kanamam çok olunca dr bana kimyasal gebelik olabilir dedi düşer dedi ve düştü değerlerim canım 18.91/18.26/0.01 e kadar düştü bu ay şükürler olsun hamileyim ama hiçbir kür veya başka birşey yapmadım

Sendedemi enfeksiyon vardı bu idrar yolu enfeksiyonumuydu
3 martta memlekette ki dr a gittim bana yumurta çatlamak üzere ilişki olsun demişti eşimi ikna edemedim sonra güç bela 5.de ikna ettim ve diğer haftalarda oldu ilk dr bana kimyasal gebelik ten sonra bu ay dinlen dedi sonraki demedi bende dinlenmedim

Bende idrar yolu enfeksiyonu geçirdim fitil verdi 2-3 gün kullandım ağrılarım geçince bıraktım şimdi olup olmadıgını nasıl anlıcam ağrım yok ama idrarımda kokular var

Folik asit HCG yukseltmez ve 5 in altı hamilelik yok sayilir . Sen kimyasal gecebelik geçirmişsin canım . Kimyasalın ertesi sağlıklı gebeliktir derler birkaç arkadaşım kimyasalın ertesi ay hamile kaldılar inşaallah sende de öyle olur Rabbim tez zamanda çift çizgiyi görmeyi nasip etsin

Amin İnşallah çok istiyorum ama hep negatifi görmekten çok sıkıldım

Canım öncelikle merhaba benim öncelikle kimyasal gebelik için değerin çok az veya çok olması farketmiyor 1000 e kadar olan betanin 2 günde 2 kat artması gerekirken düşmesi sonucuna kimyasal deniyor ben 53 ile öğrendim 3 gün sonrasında 228e yükselmişti ama lekelenmeler 3 5 damlada kanama olup kesilince korkup doktora gitmiştim doktorum 2 günde 2 kat artması lazim senin 3 günde 4 kat artmış sağlıklı gebeliğe benziyor düşük tehdidin dahi yok dedi ben eve geldim içim rahatlamış tabi sonra lekelenmeler devam edince özele gittim özeldeki doktorum düşük tehdidin var deyip progesan la iğne verdi tabi ben o sıra kanda vermiştim kan akşama çıkınca beklemedik ben direk e nabızdan baktım ki sonucumun en az 500 olması beklenirken 104e düşmüştü 2 gün sonrasında tekrarladigimda 68e düşüp kimyasal gebelik yaşadığımı öğrendim daha cumartesi günü ve bugünde 0 lanmis yani bu tür gebeliklerde değer ne kadar yüksek veya düşük olursa olsun önemli olan artıs göstermesi benim mesela doktorum bebek yerleşmiş ama gelisemeyip vücudun sağlıksiz gebelik yasicagini anladığı ve bebekte özür gördüğü için atmış dedi başta üzüldüm ama sonradan Halime şükrettim inşallah sağlikli gebeliklerle sağ salim bebisler nasip eder Rabbim

Amin inşallah canım ya ne zaman geçirdin kimyasal gebeliği ?

Canım öncelikle çok geçmiş olsun umarım tekrar aynı şeyi yaşamazsın Kimyasal gebeliği tam olarak bir hamilelik ve düşük olarak saymıyor doktorlar ben de aynısını yaşadım. Çok araştırdım okudum ve kaybıma üzülmedim çünkü bu bile senin hamile kalabildiğini ve anne olabileceğini gösterir yani vücudunuzda(eşin ve senin) bir şeylerin doğru çalıştığını gösterir Doktorlar Kimyasaldan sonra korunmaya gerek yok der. Ocakta Kimyasal gebelik yaşadım Şubat'ta tekrar hamile kaldım. İkinci gebeliğim beş gün önce sonlandı maalesef sekiz haftalık boş gebelikti bu daha üzücü oldu umarım kimse yaşamaz sadece rahat olmamı tavsiye ederim hakkında hayırlısı olsun kuzum

Hiç rahat değilim hep stres altındayım doktora gidiyorum birşeyim yok diyo sadece stresten prolatinim sınırdaymıs oda engel değil diyo ama neden 4 ay geçmesine ragmen olamadım bu ay ovülasyon kullandım ama ondanda birşey anlamıyorum

Geçmiş olsun Rabbim insallah tekrar yaşatmaz sağlıkla kucağımıza almamızı nasip eder inşallah

Bende kimyasal gebelik geçirdim. Sonrasında 2 ay geçti hamile olduğumu öğrendim. Bhcg 2000 çıkmıştı çok sevindim kimyasal deil diye sonra 1 hafta sonra kontrole gittim keseyi zor gördü doktorum 6 haftalık Ken 1 hafta sonra yine gittim lekelenme vardı boş gebelik iş. Ne olu ne olmaz bekledim belki oluşur diye olmadı kürtaj oldum. Allah isteyenlere nasip etsin sağlıklı hayırlı evlat

Hemen hemen aynı şeyleri yaşamışız.... Allah bir daha yaşatmasın canım sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah

Mesajınızı şimdi okudum kuzum sabır işi bu maalesef. Ovulasyonla ilk denemede de hamile kalan var, üç denemede de beş denemede de.... Sabır gerektiriyor Hep hayırlısını dile. Hayırlı olanı sağlıklı olanı Allah istediği zaman nasip etsin,

Ben kürtajımı yapan devletteki doktoruma gittim daha önce kimyasal gebelik yaşadım bu da boş gebelik oldu dedim. Eşinizle bir kan verin genetik testi yapın dedi. Aklınızda bulunsun belki yaptırmak istersiniz normalse devletteki doktorlar iki üç kayıptan önce gerek duymuyorlar böyle bir şeye ama gel de yaşayana sor eşimle test yaptıracağız artık hayırlısı olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…