Yani bence bunun için genetik teste gerek yok ki. Çok sık rastlanan bir şeymiş zaten tam olarak bir hamilelik ya da düşük olarak kabul edilmiyor ancak birden fazla tekrar ederse evet belki de test yapmak mantıklı olabilir. Sağlıklı beslen ve sigara içiyorsanız mutlaka bırakın hatta eşinize de bıraktırın çünkü inanılmaz etkiliyor sperm kalitesini.
Yani bence bunun için genetik teste gerek yok ki. Çok sık rastlanan bir şeymiş zaten tam olarak bir hamilelik ya da düşük olarak kabul edilmiyor ancak birden fazla tekrar ederse evet belki de test yapmak mantıklı olabilir. Sağlıklı beslen ve sigara içiyorsanız mutlaka bırakın hatta eşinize de bıraktırın çünkü inanılmaz etkiliyor sperm kalitesini.Eşim
Bebek istiyorsanız bırakmalısınız ben tek tük içen bir insandım hamileliğe karar verince bıraktım kürtajdan sonra yine azar azar başladım ama karar verdim içmeyeceğim. Zaten hamileyken de inanılmaz kötü bir şey bebek için
Bebek istiyorsanız bırakmalısınız ben tek tük içen bir insandım hamileliğe karar verince bıraktım kürtajdan sonra yine azar azar başladım ama karar verdim içmeyeceğim. Zaten hamileyken de inanılmaz kötü bir şey bebek için
Heryerde okudum bende sırf bebek için bırakıcam herşeyden önce geliyo benm için çünkü bu son paketimi azar azar içip bir daha almamaya çalısıcam almıcam bilmiyodum bildiğim iyi oldu teşekkür ederim
Kızlar bişey sormak istiyorum. Benim de bi düşük/kürtajım oldu. Üstüne iki kimyasal gebelik. Tıbbi genetik için direkt randevu alıp gidip doktora anlatıp mı test yaptırılıyor yoksa kadın doğum falan mı oraya yönlendiiryor acaba?
Kızlar bişey sormak istiyorum. Benim de bi düşük/kürtajım oldu. Üstüne iki kimyasal gebelik. Tıbbi genetik için direkt randevu alıp gidip doktora anlatıp mı test yaptırılıyor yoksa kadın doğum falan mı oraya yönlendiiryor acaba?