- 24 Ocak 2021
- 331
- 120
- 27
Anladım cam o zaman işk hormon testini yaptırım bakalım ne diyorÖzelde istediğinde yapıyorlarmış ama çok pahalı. Zaten maliyetli bir test olduğu için devlet hastanelerinde iki üç düşükten önce göndermiyorlarmiş
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Anladım cam o zaman işk hormon testini yaptırım bakalım ne diyorÖzelde istediğinde yapıyorlarmış ama çok pahalı. Zaten maliyetli bir test olduğu için devlet hastanelerinde iki üç düşükten önce göndermiyorlarmiş
Doktorun nasıl isterse kan ve idrar birlikte alabilirBirde kan mı alınıyor nasıl alıyorlarlar hormon testini
1 kimyasal gebeliğim varDaha önce düşüğünüz var mı ki
Ee bana regl kanından bakılıyor dedilerDoktorun nasıl isterse kan ve idrar birlikte alabilir
Canım o kadar detaylı bilemem ki dediğim gibi doktorun nasıl isterseEe bana regl kanından bakılıyor dediler
Anladım canım teşekkür ederim hemen belli oluyomu bu testCanım o kadar detaylı bilemem ki dediğim gibi doktorun nasıl isterse
Yani bence bunun için genetik teste gerek yok ki. Çok sık rastlanan bir şeymiş zaten tam olarak bir hamilelik ya da düşük olarak kabul edilmiyor ancak birden fazla tekrar ederse evet belki de test yapmak mantıklı olabilir. Sağlıklı beslen ve sigara içiyorsanız mutlaka bırakın hatta eşinize de bıraktırın çünkü inanılmaz etkiliyor sperm kalitesini.1 kimyasal gebeliğim var
Valla bilmiyorum ki hiç yaptırmadımAnladım canım teşekkür ederim hemen belli oluyomu bu test
Eşim içmiyor ben kullanıyorum ama bırakamıyorumYani bence bunun için genetik teste gerek yok ki. Çok sık rastlanan bir şeymiş zaten tam olarak bir hamilelik ya da düşük olarak kabul edilmiyor ancak birden fazla tekrar ederse evet belki de test yapmak mantıklı olabilir. Sağlıklı beslen ve sigara içiyorsanız mutlaka bırakın hatta eşinize de bıraktırın çünkü inanılmaz etkiliyor sperm kalitesini.Eşim
Bebek istiyorsanız bırakmalısınız ben tek tük içen bir insandım hamileliğe karar verince bıraktım kürtajdan sonra yine azar azar başladım ama karar verdim içmeyeceğim. Zaten hamileyken de inanılmaz kötü bir şey bebek içinİ
Eşim içmiyor ben kullanıyorum ama bırakamıyorum
Kimyasal gebelik yaşadığım ay bir yandan çocuk için uğraşırken bir yandan az da olsa sigara kullandım. Zaten kimyasal sebeplerinden biri de sigaraBebek istiyorsanız bırakmalısınız ben tek tük içen bir insandım hamileliğe karar verince bıraktım kürtajdan sonra yine azar azar başladım ama karar verdim içmeyeceğim. Zaten hamileyken de inanılmaz kötü bir şey bebek için
Heryerde okudum bende sırf bebek için bırakıcam herşeyden önce geliyo benm için çünkü bu son paketimi azar azar içip bir daha almamaya çalısıcam almıcam bilmiyodum bildiğim iyi oldu teşekkür ederimKimyasal gebelik yaşadığım ay bir yandan çocuk için uğraşırken bir yandan az da olsa sigara kullandım. Zaten kimyasal sebeplerinden biri de sigara
İlk kadın doğuma gidip anlatıcaksın sonra tıppı genetik testi istiyorum diceksin seni yönlendircek ben böyle biliyorumKızlar bişey sormak istiyorum. Benim de bi düşük/kürtajım oldu. Üstüne iki kimyasal gebelik. Tıbbi genetik için direkt randevu alıp gidip doktora anlatıp mı test yaptırılıyor yoksa kadın doğum falan mı oraya yönlendiiryor acaba?