Gebeliğe Hazırlık Kızlar bakarmısınız❣️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Kocasininprensesi93

Oğluş annesi👼🏻🍼Melih Buğra'm💙
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
15 Ekim 2019
1.580
7.858
108
İlk defa az önde ovu testimi yaptım kızlar ve sonuç bu. Napayım değerlendireyim mi bugünüŞansım var mı

Eklentiler

• C6458749-E7CB-48A8-8C6D-E3B7BF196926.jpeg
    106,1 KB · Görüntüleme: 71
Bence herzaman bi şans vardır
Adetime 2 gün kala hamile kaldım
Nasipse eğer hertürlü tutunur
ALLAHIM sağlıkla sıhhatle nasip etsin inşaAllah canm
Adete iki gun kala nasil kaldin cnm biraz anlatirmisin nasil anladim gebe oldugunu adet gectikten ne kadar sonra vs.

Adete iki gun kala nasil kaldin cnm biraz anlatirmisin nasil anladim gebe oldugunu adet gectikten ne kadar sonra vs.
Normalde korunuyodk canım adete 2 gün kala olmaz diye korunmadk ama oldu
Adetim gecikti 9 gün test yaptm sonradan silik çizgi çıktı kan testi yaptırdım negatifti 0.1di
Sonra 12 gün geçti hala adet olmayınca tekrar test yaptm ve hemen çıktı çizgi kan verdim 40 çıktı değerin

silik çizgi dogurgan döneme yakın olmuyor mu canım o dediğin yumurtlama döneminde oluyo heralde o zaman çok koyulaşıyor

Ovülasyon testlerinde daima bir silik çizgi görülür canim çünkü LH hormonu vücutta hep var olan bir hormon. Yumurtlama döneminde en yüksek seviyeye çıkar ve o zaman en koyu çizgini elde edersin.

Ovülasyon testlerinde daima bir silik çizgi görülür canim çünkü LH hormonu vücutta hep var olan bir hormon. Yumurtlama döneminde en yüksek seviyeye çıkar ve o zaman en koyu çizgini elde edersin.
Çok teşekkür ederim canımm bilgilendirdiğin için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…