- 15 Ekim 2019
- 1.580
- 7.858
- 108
- Konu Sahibi Kocasininprensesi93
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aminn canımmBence herzaman bi şans vardır
Adetime 2 gün kala hamile kaldım
Nasipse eğer hertürlü tutunur
ALLAHIM sağlıkla sıhhatle nasip etsin inşaAllah canm
silik çizgi dogurgan döneme yakın olmuyor mu canım o dediğin yumurtlama döneminde oluyo heralde o zaman çok koyulaşıyorDaha henüz pik olmamış canım T çizgisi C'den daha koyu ya da ayni koyulukta olmalı.
Değerlendiricem canımYa dün pik olmuştu bugun çatladı mutlaka değerlendirin bugunu ya da yarın pik olacak. Bugunu değerlendirin teste de devam edin
DeğerlendireyimBenim testlerimde boyleydi birer gün arayla değerlenmiştim
Adete iki gun kala nasil kaldin cnm biraz anlatirmisin nasil anladim gebe oldugunu adet gectikten ne kadar sonra vs.Bence herzaman bi şans vardır
Adetime 2 gün kala hamile kaldım
Nasipse eğer hertürlü tutunur
ALLAHIM sağlıkla sıhhatle nasip etsin inşaAllah canm
Değerlendir canm belli olmazDeğerlendireyim![]()
Normalde korunuyodk canım adete 2 gün kala olmaz diye korunmadk ama olduAdete iki gun kala nasil kaldin cnm biraz anlatirmisin nasil anladim gebe oldugunu adet gectikten ne kadar sonra vs.
silik çizgi dogurgan döneme yakın olmuyor mu canım o dediğin yumurtlama döneminde oluyo heralde o zaman çok koyulaşıyor
Çok teşekkür ederim canımm bilgilendirdiğin içinOvülasyon testlerinde daima bir silik çizgi görülür canim çünkü LH hormonu vücutta hep var olan bir hormon. Yumurtlama döneminde en yüksek seviyeye çıkar ve o zaman en koyu çizgini elde edersin.
Çok teşekkür ederim canımm bilgilendirdiğin için![]()
Allah razı olsun kuzumNe demek canım ❤ başka sorun olursa seve seve cevaplarım.