• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kızlar bakarmısınız!!!

Semra57

Poyraz&Miray
Kayıtlı Üye
17 Nisan 2009
786
6
316
36
slm benim 5.5aylık bebeğim var kucağımda sürekli hoplatmamı istiyo 3ayından beri böyle ve kollarım kırılıyo acaba hoppala alsam onda dururmu nasıl kullanışlımı kullananlar cvp yazarsa sevinirim şimdiden teşekkürlera.s.

hoppala bebekler için zararlı doktorlar öyle diyor sen bence unuttur ona hoppala yapmayı kilosu arttıkça işin zorlaşır

cnm untmuyo yaa şimdi bile zorlanıyoum sinopluyum ama istanbulda yaşıyorum

işin çok zor ama ağlıyor die onun tuzağına düşme benim oğlanda kucakta gezmeyi çok seviyor ama almayınca biraz ağlıyor biraz sonrada susuyor bende sinopluyum ayancıkta oturuyorum hemşeriyiz

kuzenimee almışştıkk hoppalayıı çok eğleniyoduu iiçinnde süreklii onda olmak istiyoduu bi rahatsızlığınıda zararınıda görmedikk ben de kızımaa almayı düşünüyorrumm

nezihacım evt hemşeriyiz benim oğlana naptıysam unutmuyo dediğin gibi aldırış etmiyorum ağlıyo ama susmuyo ne zaman alıp hoplatırsam o zaman susuyo bu gidişle alıcam galiba:hulya:

saol ayşegül bendse alıcam heralde yoksa ben yorgunluktan ölücemkafamçokkarıştı

canım ben sallanan yürüteç aldım ve acayip rahat ettim çünkü benim bebik kucak delisi idi bu sayede kurtulmuştum allah yardımcın olsun:hulya:

Back