Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
slm benim 5.5aylık bebeğim var kucağımda sürekli hoplatmamı istiyo 3ayından beri böyle ve kollarım kırılıyo acaba hoppala alsam onda dururmu nasıl kullanışlımı kullananlar cvp yazarsa sevinirim şimdiden teşekkürlera.s.
işin çok zor ama ağlıyor die onun tuzağına düşme benim oğlanda kucakta gezmeyi çok seviyor ama almayınca biraz ağlıyor biraz sonrada susuyor bende sinopluyum ayancıkta oturuyorum hemşeriyiz
kuzenimee almışştıkk hoppalayıı çok eğleniyoduu iiçinnde süreklii onda olmak istiyoduu bi rahatsızlığınıda zararınıda görmedikk ben de kızımaa almayı düşünüyorrumm
nezihacım evt hemşeriyiz benim oğlana naptıysam unutmuyo dediğin gibi aldırış etmiyorum ağlıyo ama susmuyo ne zaman alıp hoplatırsam o zaman susuyo bu gidişle alıcam galiba:hulya: