Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım pozitif gibi duruyor. Markası ne bir de reglin gçti miKizlar bakar misiniz hamile miyim bu testlerde yanilma payi olur mu sizce
Eki Görüntüle 3538929
Pozitif görünüyor canım hamilesin benceKizlar bakar misiniz hamile miyim bu testlerde yanilma payi olur mu sizce
Eki Görüntüle 3538929
Testin markası nedir?Kizlar bakar misiniz hamile miyim bu testlerde yanilma payi olur mu sizce
Eki Görüntüle 3538929
Reglim 2 gun gecti testin markasi labuquiqCanım pozitif gibi duruyor. Markası ne bir de reglin gçti mi
Ay insallah tekrarladim testi suannPozitif görünüyor canım hamilesin bence
Labaquiq testin markasiTestin markası nedir?
Testin markası nedir?
Kan ver kesin varAy insallah tekrarladim testi suann
Hayırlı olsun inşallah var bence çünkü çizgi baya kırmızı inşallah güzel sonuç alırsınızKizlar bakar misiniz hamile miyim bu testlerde yanilma payi olur mu sizce
Eki Görüntüle 3538929
Insallah yarin kan vericem saolunHayırlı olsun inşallah var bence çünkü çizgi baya kırmızı inşallah güzel sonuç alırsınız
Yarin sabah vericemKan ver kesin var
Yarin sabah vericem tesekkur ederimKan ver kesin var
Haber vericem yine yarin cok tesekkur ederimHayırlı olsun inşallah var bence çünkü çizgi baya kırmızı inşallah güzel sonuç alırsınız
Bence net pozitif gözünüz aydın kan verin :)Ay insallah tekrarladim testi suann
Bu marka yalancı çıkarmıyor bence hiçde rastlamadım. Yarın muhakkak ver kan inşallah vardır haber etYarin sabah vericem
Yarin sabah vericem tesekkur ederim![]()
Sabaha en erkene randevu aldim Haber vericem tesekkur ederimBu marka yalancı çıkarmıyor bence hiçde rastlamadım. Yarın muhakkak ver kan inşallah vardır haber et![]()
Bence var gibi hayrlı olsun inşallahKizlar bakar misiniz hamile miyim bu testlerde yanilma payi olur mu sizce
Eki Görüntüle 3538929
Sabah vericem tesekkur ederimBence net pozitif gözünüz aydın kan verin :)![]()
Cok tesekkur ederim☺Bence var gibi hayrlı olsun inşallah![]()
Laboquiq genelde doğru çıkarıyor diye biliyorum ben gecen 10 tane aldım 10unda da kuruma çizgisi bile çıkmadı negatifLabaquiq testin markasi
Cok tesekkur ederim☺Bence var gibi hayrlı olsun inşallah![]()
Hayırlı olsun inşallah var bence çünkü çizgi baya kırmızı inşallah güzel sonuç alırsınız