-Yagmur- Aktif Üye Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 5 Nisan 2020 3.445 7.972 78 11 Ekim 2020 Konu Sahibi Konu Sahibi Mikyy38 #21 Baede .!.: Yok canım kötü bisey yaptın demedim hep aynı şeyi sormuşlar kizcagizda aynı cevabı vermiş ondan dedim Genişletmek için tıkla... Genelde okumam mesajları ı direk kendi mesajımı yazarım şimdi sen öyle diyince okudum gercekten cok uzuldum inşallah yeniden nasip eder Rabbim
Baede .!.: Yok canım kötü bisey yaptın demedim hep aynı şeyi sormuşlar kizcagizda aynı cevabı vermiş ondan dedim Genişletmek için tıkla... Genelde okumam mesajları ı direk kendi mesajımı yazarım şimdi sen öyle diyince okudum gercekten cok uzuldum inşallah yeniden nasip eder Rabbim
Baede En büyük duamdin!!🙏🙏🙏 Kayıtlı Üye 26 Temmuz 2020 1.632 918 53 29 Bodrum 11 Ekim 2020 Konu Sahibi Konu Sahibi Mikyy38 #22 Yagmurr07 .!.: Genelde okumam mesajları ı direk kendi mesajımı yazarım şimdi sen öyle diyince okudum gercekten cok uzuldum inşallah yeniden nasip eder Rabbim Genişletmek için tıkla...
Yagmurr07 .!.: Genelde okumam mesajları ı direk kendi mesajımı yazarım şimdi sen öyle diyince okudum gercekten cok uzuldum inşallah yeniden nasip eder Rabbim Genişletmek için tıkla...