Geçmiş olsun cnm pazartesiyi bekleme hemen hastaneye git doktorunu ara zaman kaybetme inşallah bisey olmazKızlar merhaba 7 haftalık hamileyim. 4 5 gün önce lekelenmem başladı doktora gittim progestan verdi ama bugünlerde hem kasık ağrım hem kanamam arttı korkuyorum pazartesi gidicem doktora. Bu durumu yaşayan var mı birde subyan diye bişe varmış bende ondan olabilir mi bilmiyorum yorumlarınızı bekliyorum
Cnm Kanamaniz varsa hiç beklemeyin kadın doğuma gidin benceYarın giderim böyle olursa büyük ihtimal ya
Kanamam kahverengiydi şimdi kırmızıya döndü gibi doktorumun yarın muayenesi var bekleyemem artıkCnm Kanamaniz varsa hiç beklemeyin kadın doğuma gidin bence
İhmal etme git cnm kendi doktoruna yine gidersin ama bekleme yarınıKanamam kahverengiydi şimdi kırmızıya döndü gibi doktorumun yarın muayenesi var bekleyemem artık
Bilmiyorum internette baktım bende hocaya sordular varmış bende bebeklere zarar veriyormuşNeymiş bu subyan?
Merhaba gittinizmi doktora inşallah bir sıkıntı yokturBilmiyorum internette baktım bende hocaya sordular varmış bende bebeklere zarar veriyormuş
Merhaba düşük yaptım kürtaj oldum canım evdeyim yatıyorum şuanMerhaba gittinizmi doktora inşallah bir sıkıntı yoktur
Cnm yaa çok geçmiş olsun çok üzüldümMerhaba düşük yaptım kürtaj oldum canım evdeyim yatıyorum şuan
İnsaAllah canım amin kötü bir his ama Allahın takdiri ilahisiCnm yaa çok geçmiş olsun çok üzüldümben 10 gün önce ikinci düştüğümü yaptım ço zor herşey de bir hayır vardır rabbim bundan sonra sağlıklı uzun ömürlü evlat nasip etsin inşallah hepimize
kanaman arttıysa hemen doktora git hiç beklemeKızlar merhaba 7 haftalık hamileyim. 4 5 gün önce lekelenmem başladı doktora gittim progestan verdi ama bugünlerde hem kasık ağrım hem kanamam arttı korkuyorum pazartesi gidicem doktora. Bu durumu yaşayan var mı birde subyan diye bişe varmış bende ondan olabilir mi bilmiyorum yorumlarınızı bekliyorum
Gittim düşük oldu kürtaj oldum zatenkanaman arttıysa hemen doktora git hiç bekleme
Allah sabır versinMerhaba düşük yaptım kürtaj oldum canım evdeyim yatıyorum şuan
Kadın düşük yapmış zaten tüm yorumları okuyun lütfen yorum yapmadanEndişelenme inşallah bişe yoktur benım de kırmızı kırmızı lekelenme lerim oldu ama bebgim sapa saglam içini ferah tut bazı gebelik ler böyle kanamalı geçiyor
Niye kötü bişeymi yaptım yaniKadın düşük yapmış zaten tüm yorumları okuyun lütfen yorum yapmadan
Yok canım kötü bisey yaptın demedim hep aynı şeyi sormuşlar kizcagizda aynı cevabı vermiş ondan dedimNiye kötü bişeymi yaptım yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?