- 25 Şubat 2020
- 792
- 567
- 33
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yarın da yapın bence silik çıkana kadar devam edinOvulasyon testi yapıyorum düzensiz olduğum için.en sonuncusu bugün 13:30 da yaptım.2si düne ait.bu koyuluktan daha mı koyulaşacak acaba? İlk kez kullanıyorum.
27 28 inde çatlamıştır yumurtanız ama zaten öncesinde birliktelik var onlar en ez 3 4 gün yaşarlar merak etmeyin.Kızlar bir şey soracağım.25 ve 26 sında ovulasyon testim 2 gün pozitifti.biz 24-25-26 beraberdik ama 27-28 bir araya gelemedik.bu sorun teşkil ediyor mu? Ovu ile denediğim olmamıştı daha önce ve muallakta kaldım.çünkğ 27-28 inde C ye göre T silikti ama çok da değil.bugün tam silik çıktı.içime dert oldu.hata mı yaptık?
Canım bide rica etsem benimkine bakarmisinz. O pembe çizgi cektgim yere dikkatli bakınca sanki gözüküyor he ne dersiniz.? Yoksa beynimin bana görmek istedgini gösterdiği bı oyunmu.?canim seni uzmek istemem ama erken testte benim 6 gun kala belirgin cizgi cikmisti yok gibi yani ama yarin ilk idrarla tekrar dene istersen
Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallahKızlar şoktayım hamileymişim 5 haftalık 2tüp 1aşılama dnedik eylülde 3.tüpü denicektik mucize oldu bekleşmiyodumhamileymişşm
Olabilir bence ama devam edin belli de olmayabiliyorEki Görüntüle 2681671 merhaba 12. Gün yumurtlamamı sizce yoksa devam mı edeyim.