• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızlar bakar mısınız acillll

ovulasyon da zaten ikinci çizgi hep çıkar. birde adete doğru LH artışı yükseldiği için o sebeple hafif koyulaşma olmuş. Gebelik için t çizgisinin çok daha kalın olması lazım yumurtalama da olduğu gibi 🙏🏻

ovulasyon da zaten ikinci çizgi hep çıkar. birde adete doğru LH artışı yükseldiği için o sebeple hafif koyulaşma olmuş. Gebelik için t çizgisinin çok daha kalın olması lazım yumurtalama da olduğu gibi 🙏🏻
Anladım canım teşekkür ederim ❤️

Tekrar atıyorum 😂biliyorum bıktınız benden ama nolur gözlerim kör olmasın 😂
IMG_20200608_164524_226.jpg

Kızlar merhaba bugün adet olmam gerekiyordu ama henüz olmadım. Ovulasyon testi yaptım ikinci çizgi de koyu çıktı adet günümde olmama rağmen yumurtluyor olamam herhalde değil mi? Eki Görüntüle 2646106 sizce gebelik olabilir mi benim gibi bu durumu yaşayıp hamile oldugunu öğrenen varmı lütfen yardımcı olur musunuz ❤
Adet günüm geciktiginde bende ovulasyon yaptım ve aynen böyleydi diyebilirim bende yumurtlama imkansız diye düşünüyorddüşünüyordm adetim 4 gün gecikince adetoldim

Adet günüm geciktiginde bende ovulasyon yaptım ve aynen böyleydi diyebilirim bende yumurtlama imkansız diye düşünüyorddüşünüyordm adetim 4 gün gecikince adetoldim
Hadi yaa valla hayırlısı ne ise o olsun canım umarım bizde görürüz 2 çizgileri🤗

Evet benim de birkaç testim de böyle olmuştu.
Sen bu ay mı öğrendin canım gebeliğini. Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin 🌺
amin canimsagoll evet yeni ogrendim。 gecen ay boyle cikti kafam karisti evde ikinci test yaptim o da ayni。 ertesi gun。kirmizilar geldi。 internetten almstim bozuk olabilir aslinda。 gebelikse pembe cikiyo cunku

amin canimsagoll evet yeni ogrendim。 gecen ay boyle cikti kafam karisti evde ikinci test yaptim o da ayni。 ertesi gun。kirmizilar geldi。 internetten almstim bozuk olabilir aslinda。 gebelikse pembe cikiyo cunku
Ne gibi belirtilerin vardı canım

Ne gibi belirtilerin vardı canım
ev tasidim ben ayaklarim falan sudan cikmadi onun icin kasiklarimdaki agriyi falan siddetli bi adet beni bekliyo diye dusundum anlayamadim。 bazi seyler kotu kokmaya basladi sag kasiktan hafif kramp bide sabahlari agzimda berbat bi tat。akintim azdi onun icin burdan okuyunca herkes akinti dedi demekki degilim diye dusundum test yapmadim ovulasyonun 16。gunu baktim kirmizi yok oyle ogrendim

ev tasidim ben ayaklarim falan sudan cikmadi onun icin kasiklarimdaki agriyi falan siddetli bi adet beni bekliyo diye dusundum anlayamadim。 bazi seyler kotu kokmaya basladi sag kasiktan hafif kramp bide sabahlari agzimda berbat bi tat。akintim azdi onun icin burdan okuyunca herkes akinti dedi demekki degilim diye dusundum test yapmadim ovulasyonun 16。gunu baktim kirmizi yok oyle ogrendim
Anladım canım.. rabbim hayırla sağlıkla evladını kucağına almaya nasip etsin darısı biz bekleyenlere olsun inşallah

Kızlar adetim biteli 2 gün oldu. Az önce yaptığım ovulasyon testi bu şekilde çıktı bana çok koyu gibi geldi. İlk defa başladım ovulasyon testine. Normal mi yorumlar mısınız

Eklentiler

• IMG_20200622_123113.jpg
    IMG_20200622_123113.jpg
    88,3 KB · Görüntüleme: 191
Kızlar adetim biteli 2 gün oldu. Az önce yaptığım ovulasyon testi bu şekilde çıktı bana çok koyu gibi geldi. İlk defa başladım ovulasyon testine. Normal mi yorumlar mısınız
Valla bilemedim ki canım adetin yeni bitmiş koyu cıkmaması lazım aslında

Back