Aynen kuzum ben de bilemedimValla bilemedim ki canım adetin yeni bitmiş koyu cıkmaması lazım aslında
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Kızlar bakar mısınız acillll
- Konu Sahibi Aybukekoz
- Başlangıç Tarihi
-
- Etiketler
- gebelik gebelik testi ovulasyon testi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?Gebelik testi yap diycem de oda çıkmaz yeni bitti diyosun canımAynen kuzum ben de bilemedim
Kızlar bu da bugünkü ovulasyon testim adet bitimi nin bugün 3.günü.diğeri de dünkü testimdi anlamadım ben. Dün daha koyıydu bugün daha silik.Yorum bekliyorum. Ama dün sıvı alımına dikkat etmemiştim. Bugün gıda alımından 2 saat sonra yaptım.o yüzden olabilir mi. Anlayanlardan yorum bekliyorum.
Eklentiler
Gebelik yok kuzum birşey anlamadım. Adet bitiminin ilk günü yumurtlama olur mu ki.Gebelik testi yap diycem de oda çıkmaz yeni bitti diyosun canım
Eklentiler
Büyük ihtimal var hayırlı olsun kan testi verin derim.merhabalar bende yeni üyeyim bu gun adet olmam gerekiyodu fakat olmadım. Sabah ilk idrarla yaptığım testle sonuç bu. Gebelik varmıdır acaba
Eki Görüntüle 2656032
Evet bu sabah verdim saglik ocağında. Ama internetten baktım 0 diyoBüyük ihtimal var hayırlı olsun kan testi verin derim.
Üzülmeyin nolur testte bir yanlışlık vardı demek ki. Ne kadardır deniyorsunuzEvet bu sabah verdim saglik ocağında. Ama internetten baktım 0 diyo
Aslında yeni yeni denemeye başladık. 3 aydır deniypruz ama ilk defa silikte olsa cift cizgi cikmisti heyecanlandım. Hayırlisi olsun..Üzülmeyin nolur testte bir yanlışlık vardı demek ki. Ne kadardır deniyorsunuz
Allah aratmasin insallah, biz 5 senedir deniyoruz, simdi de hala emin degiliz cunku kahve akintilarim var, Allah isteyen herkese nasip etsin insallahAslında yeni yeni denemeye başladık. 3 aydır deniypruz ama ilk defa silikte olsa cift cizgi cikmisti heyecanlandım. Hayırlisi olsun..
Amin insallah. Allah isteyen herkese nasip etsin. Insallah hayirlisiyla sende tez zamanda guzel haberle saglikla alirsin bebeğinin haberiniAllah aratmasin insallah, biz 5 senedir deniyoruz, simdi de hala emin degiliz cunku kahve akintilarim var, Allah isteyen herkese nasip etsin insallah
Sonuç ne oldu acaba?? Bende aynı durumdayım araştırıyorum sizi görünce yazmak istedimHanımlar adetime bir gün var ovulasyon testi yaptim sizce hamile miyim lütfen yardım edinEki Görüntüle 2656111
Bu yaptığınız ovulasyon testi mi gebelik testi miSonuç ne oldu acaba?? Bende aynı durumdayım araştırıyorum sizi görünce yazmak istedim
O test bana ait değil ama benim ovulasyon testim de adetime 6 gün kala koyulaşma var bakalım ne olacak bekliyorumBu yaptığınız ovulasyon testi mi gebelik testi mi
Hamileyim canımSonuç ne oldu acaba?? Bende aynı durumdayım araştırıyorum sizi görünce yazmak istedim
- 29 Mayıs 2020
- 3.093
- 3.730
- 53
kızlar merhaba ben de testlerimi ekliyorum bi bakar mısınız? ben efekt yaptım biraz belli olsun diye bu arada bat 20 temmuz sat 23 haziran 3 temmuz da muhtemel yumurtlama tarihim sizce ? erken olduğunı biliyorum ama iki sene olacak belki bu sefer ...
Eklentiler
- 6 Mart 2020
- 942
- 1.248
- 43
Gebelik var ya da yok diyebilmek için çok erken,erken yapıp da kendinizi uzmeyin adete 1 2 gün varken tekrarlayın umarım gebesinizdirkızlar merhaba ben de testlerimi ekliyorum bi bakar mısınız? ben efekt yaptım biraz belli olsun diye bu arada bat 20 temmuz sat 23 haziran 3 temmuz da muhtemel yumurtlama tarihim sizce ? erken olduğunı biliyorum ama iki sene olacak belki bu sefer ...
- 29 Mayıs 2020
- 3.093
- 3.730
- 53
inşallah canım işte bile bile lades diyoruz kısmet artık umarım gebeyimdir, sen de sağlıkla al kucağına inşallahGebelik var ya da yok diyebilmek için çok erken,erken yapıp da kendinizi uzmeyin adete 1 2 gün varken tekrarlayın umarım gebesinizdir