Kızlar bakar mısınız acillll

Aybukekoz

Aktif Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
10 Nisan 2020
414
160
33
26
Kızlar merhaba bugün adet olmam gerekiyordu ama henüz olmadım. Ovulasyon testi yaptım ikinci çizgi de koyu çıktı adet günümde olmama rağmen yumurtluyor olamam herhalde değil mi? sizce gebelik olabilir mi benim gibi bu durumu yaşayıp hamile oldugunu öğrenen varmı lütfen yardımcı olur musunuz

Koyu değil canım testin

Kuzum bak bu attığımı dün yapmıştım böyleydi bugün ondan daha koyu oldu bugün adet olmam gerekiyordu ama olmadım kasık ağrım da var bilemedim Eki Görüntüle 2646108
Evet koyulaşma olmuş kesin diyemem ama gebelik habercisi de olabilir sen gebelik testi yap bakalım çıkıcakmı inşlallah hayırlı haberi alırsın

Evet koyulaşma olmuş kesin diyemem ama gebelik habercisi de olabilir sen gebelik testi yap bakalım çıkıcakmı inşlallah hayırlı haberi alırsın
İnşallah canım birazdan gidip alıcam ama hangi saat aralıklarında yapmam lazım bir bilgin varmı

Bu ovulasyon testiyse koyu degil silik her zaman 2. cizgi cikae zaten ovulasyon testinde

Bu ovulasyon testiyse koyu degil silik her zaman 2. cizgi cikae zaten ovulasyon testinde
Canım ben dün yapmıştım onu da attım buraya bakabilirsin o silikti bariz ama bugün dünkinden daha koyu çıktı ve bugün adet olmam gerekiyor ama olmadım o yüzden dedim heralde yumurtluyor olamam bak biraz daha koyulaştı hatta. Bi sorup fikrinizi almak istedim teşekkür ederim

Bence bi gebelik testi alip onunla yapin 1 saat sivi almayip yaparsaniz cikar hamilelik varsa

Kızlarrr yaptım testi ama bir de siz bakın hayalet çizgi dedikleri çizgi mi var sanki ben mi öyle görüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…