Kızlar merhaba bugün adet olmam gerekiyordu ama henüz olmadım. Ovulasyon testi yaptım ikinci çizgi de koyu çıktı adet günümde olmama rağmen yumurtluyor olamam herhalde değil mi? sizce gebelik olabilir mi benim gibi bu durumu yaşayıp hamile oldugunu öğrenen varmı lütfen yardımcı olur musunuz
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Kızlar bakar mısınız acillll
- Konu Sahibi Aybukekoz
- Başlangıç Tarihi
-
- Etiketler
- gebelik gebelik testi ovulasyon testi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 4 Kasım 2019
- 27.411
- 1
- 96.230
- 598
- 29
Koyu değil canım testinKızlar merhaba bugün adet olmam gerekiyordu ama henüz olmadım. Ovulasyon testi yaptım ikinci çizgi de koyu çıktı adet günümde olmama rağmen yumurtluyor olamam herhalde değil mi? Eki Görüntüle 2646106 sizce gebelik olabilir mi benim gibi bu durumu yaşayıp hamile oldugunu öğrenen varmı lütfen yardımcı olur musunuz ❤
- 4 Kasım 2019
- 27.411
- 1
- 96.230
- 598
- 29
- 4 Kasım 2019
- 27.411
- 1
- 96.230
- 598
- 29
Kuzum bak bu attığımı dün yapmıştım böyleydi bugün ondan daha koyu oldu bugün adet olmam gerekiyordu ama olmadım kasık ağrım da var bilemedimKoyu değil canım testin
- 4 Kasım 2019
- 27.411
- 1
- 96.230
- 598
- 29
Evet koyulaşma olmuş kesin diyemem ama gebelik habercisi de olabilir sen gebelik testi yap bakalım çıkıcakmı inşlallah hayırlı haberi alırsınKuzum bak bu attığımı dün yapmıştım böyleydi bugün ondan daha koyu oldu bugün adet olmam gerekiyordu ama olmadım kasık ağrım da var bilemedim Eki Görüntüle 2646108
İnşallah canım birazdan gidip alıcam ama hangi saat aralıklarında yapmam lazım bir bilgin varmıEvet koyulaşma olmuş kesin diyemem ama gebelik habercisi de olabilir sen gebelik testi yap bakalım çıkıcakmı inşlallah hayırlı haberi alırsın
- 4 Kasım 2019
- 27.411
- 1
- 96.230
- 598
- 29
Erken gebelik testi al bitane bitane de normal al yada 2 tane normal al bugün içinde su ve içeceği kesip yap baktın çıkmadı yarın ilk idrarla yaparsınİnşallah canım birazdan gidip alıcam ama hangi saat aralıklarında yapmam lazım bir bilgin varmı
Tamam canım teşekkür ederimErken gebelik testi al bitane bitane de normal al yada 2 tane normal al bugün içinde su ve içeceği kesip yap baktın çıkmadı yarın ilk idrarla yaparsın
- 22 Aralık 2018
- 6.359
- 11.397
- 198
- 33
Bu ovulasyon testiyse koyu degil silik her zaman 2. cizgi cikae zaten ovulasyon testindeKızlar merhaba bugün adet olmam gerekiyordu ama henüz olmadım. Ovulasyon testi yaptım ikinci çizgi de koyu çıktı adet günümde olmama rağmen yumurtluyor olamam herhalde değil mi? Eki Görüntüle 2646106 sizce gebelik olabilir mi benim gibi bu durumu yaşayıp hamile oldugunu öğrenen varmı lütfen yardımcı olur musunuz ❤
Canım ben dün yapmıştım onu da attım buraya bakabilirsin o silikti bariz ama bugün dünkinden daha koyu çıktı ve bugün adet olmam gerekiyor ama olmadım o yüzden dedim heralde yumurtluyor olamam bak biraz daha koyulaştı hatta.Bu ovulasyon testiyse koyu degil silik her zaman 2. cizgi cikae zaten ovulasyon testinde
- 22 Aralık 2018
- 6.359
- 11.397
- 198
- 33
Bence bi gebelik testi alip onunla yapin 1 saat sivi almayip yaparsaniz cikar hamilelik varsaCanım ben dün yapmıştım onu da attım buraya bakabilirsin o silikti bariz ama bugün dünkinden daha koyu çıktı ve bugün adet olmam gerekiyor ama olmadım o yüzden dedim heralde yumurtluyor olamam bak biraz daha koyulaştı hatta. Eki Görüntüle 2646113 Bi sorup fikrinizi almak istedim teşekkür ederim ❤
Aldım canım testi biraz bekleyip yapıcam inşallah hayal kırıklığına uğramammBence bi gebelik testi alip onunla yapin 1 saat sivi almayip yaparsaniz cikar hamilelik varsa
- 12 Mayıs 2020
- 476
- 1.004
- 28
BekliyorumAldım canım testi biraz bekleyip yapıcam inşallah hayal kırıklığına uğramamm
İnşallah hamilesindir
İnşallah canım yaBekliyorum
İnşallah hamilesindir
- 22 Aralık 2018
- 6.359
- 11.397
- 198
- 33
normal test mi yoksa erken gebelik testi mi bu? Ben cizgi goremedim ama umarim yaniliyorumdurKızlarrr yaptım testi ama bir de siz bakın hayalet çizgi dedikleri çizgi mi var sanki ben mi öyle görüyorum Eki Görüntüle 2646164
Erken canımnormal test mi yoksa erken gebelik testi mi bu? Ben cizgi goremedim ama umarim yaniliyorumdur
- 22 Aralık 2018
- 6.359
- 11.397
- 198
- 33
canim seni uzmek istemem ama erken testte benim 6 gun kala belirgin cizgi cikmisti yok gibi yani ama yarin ilk idrarla tekrar dene istersenErken canım
Tamam canım öyle yapayım hayırlısı ne ise o olsuncanim seni uzmek istemem ama erken testte benim 6 gun kala belirgin cizgi cikmisti yok gibi yani ama yarin ilk idrarla tekrar dene istersen