Kızlar bakabilir misiniz

Bazen regl duzensizlillerinde yumurta olusmayabiliyormus öyle duymuştum ama net bilmiyorum bir doktora sormakta fayda var. Ornegin 35 gunun uzerindeki dongude olusmayabiliyormus ya da 21 gunun altinda falan
Ben pcosum ama hafif düzeyde ve reglim genelde düzenlidir geçen ay hamile kalmiştim fakat 28 elimde kanamayla düştü kimyasaldı

Ya inşallah yumurtlama olmuştur eğer yumurtlama 14 Kasım ise 11ve 13 ilişki oldu acaba değerlendirebilmişmiyizdir
Sperm 3 gun canli kalabiliyor, 3 gun once ve 1 gun sonra degerlendirin diyorlar eger 14 u ise degerlendirmissindir ama en saglikli ve dogru zamani bulanlarda bile yuzde 25 gebelik olasılığı bende de pcos var ama regl duzenli. Bir kere kimyasal oldu ama tarlusalla kanamam oldu. Bende bu ay tekrar denemeye basladim ilk ayim.

Benimde iki defa kimyasal oldu pıhtılaşma ve genetik için kan verdik dün bakalım hakkımızda hayırlısı olsun inşallah bebeklerimizi kucağımıza alıp seveceğimiz günlerler gelir

Benimde iki defa kimyasal oldu pıhtılaşma ve genetik için kan verdik dün bakalım hakkımızda hayırlısı olsun inşallah bebeklerimizi kucağımıza alıp seveceğimiz günlerler gelir
Amin inşallah Allah isteyen herkese sağlıklı evlatlar nasip etsin, inşallah sonuclarin iyi çıkar. Benimde vajinal mantar olabilir diye doktor bir hap iki fitil ve krem verdi yumurtlamadan once. Ben yine de denedim ilaclardan sonra cok bir belirtim yoktu diye ama olmayabilir bu yuzden yine de bir umut

Umudunu kesme hiç Allah nasip edecek inanıyorum mücadeleye devam

Umudunu kesme hiç Allah nasip edecek inanıyorum mücadeleye devam
İnşallah canım sağolasın, ben cok zor zamanlar gecirdim daha once bir kac ay denedik kimyasal oldu sonra panik atak ilacina başladım ara vermek zorunda kaldim denemeye. Bir yil ilaci kullandim tedavi oldum bitti simdi tekrar basladim. O bir yilda etrafimda her arkadasim dogurdu MaşAllah, yani onlara da versin Allah sağlıkla buyutsunler ama insan imreniyo, icim gitti onları gördükce hep. Cocuklari seviyorum cok istiyorum bir tane de olsa benim de olsun. Esim de istiyor ama benim ilac surecimde vs hic beni kırmadı uzmedi sabretti bekledi o da. 3,5 yillik evliyiz. Ailesi surekli cocuk cocuk diyo ilac tedavimi bilmiyorlardi. Esim surekli ben istemiyorum ekonomi kotu falan diyo.

O kadar iyi anlıyorum ki seni bazen durup kendime kızıyorum çocuğu olanları kıskanıyor gibi hissediyorum kendimi, benden sonra evlenenen arkadaşlarımın çocuğu doğdu benim hala yok diyip üzülüyorum bende zor zamanlardan geçtim ilk 1 yıl gebelik olmadı daha sonra hsg çektirdim o ay doğal yollardan gebe kaldım kimyasal oldu, geçen ay Femara ve ovütrelle kullandım yine kimyasal oldu eşimde üzülüyor ama senin ki gibi belli etmemeye çalışıyor çok zor bir süreç Allah bir an önce önce karnımıza sonra kucağımıza nasip etsin.. benim eşim olmadığını söyledi ailesine aslında sizde söyleseniz rahat edersiniz

Amin inşallah tez vakitte olur bizim de
Aslinda olmiyor degil toplamda 4-5 ay denedik sonra ilac yuzunden denemedik bu ayda ilk kez denedik. Olmasa en azindan sebebini arastiririm da bir yil beklemek gerekiyor sonra mudahele ediyor doktor ya ondan bilmemek kotu doktor herhangi bir sorun yok dedi bana ama esime baktirmadik bir yil deneyin once en az 7-8 ay deneyin olmazda bakariz dedi
Ailesine çok ozelimizi anlatmak istemiyorum panik atak ilacini vs. Anlamaz biraz eski kafalilar maalesef

Aynen cevremde sonra evlenenlerin cocuk dusunmuyoruz bi sure diyenler bile yapti :)
Bakalim 24 kasim regl tarihim 8 gun kaldi

Hadi bakalım güzel haberlerle gelirsin inşallah i, benimde eşimde sorun yok bende hafif düzeyde pcos var doktorlar gebeliğe engel değil diyor ama anlamadık
Pcos engel degil tabi reglin de duzenli zaten pcos cogu kadinda var zayif kilolu fark etmiyor bile benim cevremde de cok kiside var hatta annemde bile vardi iki kardesiz biz ve tedavi vs olmamis hic

Hayır karından ultrasona baktı ama 5sn bile bakmadı yumurtlama yok dedi bıraktı hiç anlam veremedim ama sence testlerime göre ayın 14ünde yumurtlama olmamış mı
Baya çatallaşmış gibi duruyor ama eşinde ona göre beslenmeli bence biz dikkat ettik çok şükür şuan 4 haftalık galiba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…